Doctor Strange: Johnny Depp jedná s Marvelem

Doctor Strange: Johnny Depp jedná s Marvelem | Fandíme filmu
Artisan Entertainment
Marvel chce do svého kouzelnického filmu hollywoodskou megastar. Co by mohlo dohodě bránit v cestě? AKTUALIZOVÁNO 2x

AKTUALIZACE 2: Server Variety upravil svůj článek, drží se v něm víc zpátky a snaží se to, co dříve označoval za své zjištění, hodit pouze na server Latino-Review, který se zprávou přišel jako první. Deppův management popírá, že by nějaká jednání momentálně probíhala. El Mayimbe z Latino-Review na Twitteru dál trvá na tom, že na tomhle šprochu je alespoň pravdy trochu, zatímco  Borys Kit z Hollywood Reporteru tvrdí dokonce to, že Marvel hledá nové scenáristy a začne Doctora Strange chystat úplně odznova. Další filmoví redaktoři (Badass Digest, The Wrap) se pak přidružují k diskusi o tom, že Marvel v poslední době často reportérům lže do očí, nadhazují, že by Depp přece nejednal o filmu, který zatím ještě ani nemá režiséra, popřípadě připomínají, že Depp jednal o roli Rocket Racoona v Guardians of the Galaxy, takže klidně tehdy mohl mluvit také o Dr. Strangeovi.

AKTUALIZACE: Podle serveru Deadline byl Johnny Depp osloven před dávnou dobou a jednání nikdy nikam nevedla - nemáme s jeho obsazením počítat.

Doktora Strange uvidíme nejdříve v roce 2016 a Marvel svoje plány pro třetí fázi filmového Marveluniverse chystá odhalit teprve někdy v polovině letošního roku, nicméně to neznamená, že by se v zákulisí pilně nepracovalo. Poslední veřejně známý film, Ant-Man, je obsazený a chystá se začít s natáčením, a tak se na další projekt začíná logicky obracet větší míra pozornosti. Teď nezávisle na sobě servery Latino-Review (tradiční zdroj vnitřních informací z Marvelu, kvůli kterým má web zakázaný přístup na všechny novinářské akce studia) a Variety (jeden z největších a nejspolehlivějších hollywoodských zpravodajů) přinesly zprávu, že Marvel zkouší získat do hlavní role Johnnyho Deppa.

Už dříve se proslýchalo, že by Marvel do role Strange chtěl získat někoho charismatického, kdo by tak trochu převzal žezlo po Robertovi Downeym Jr., který už Iron Mana nechce hrát tak často, jako doposud. A hvězda Deppova formátu tomuhle popisu přesně odpovídá. Depp navíc v poslední době nezáří už tolik jako doposud, takže by zajímavou nabídkou od Marvelu nemusel pohrdnout. Navíc prý má rád komiksy a Strange by také poměrně dobře zapadal mezi excentriky a podivíny, které v posledních letech hraje.

V čem může být háček? Dříve se proslýchalo, že by roli měl hrát zhruba třicetiletý herec, nicméně hvězdě Deppova formátu by se scénář zřejmě rád přizpůsobil. Závažnějším problémem může být Johnnyho nabitý diář. V nejbližší době jej čeká natáčení pátých Pirátů z Karibiku a pokračování Alenky v říši divů. Na Doctora Strange by tedy nemusel mít čas. Zvlášť pokud by se mělo jednat o první film, který Marvel v roce 2016 hodlá uvést. Na druhou stranu všechny tři snímky spadají pod Disneyho, takže to by v tom byl čert, aby se program nějak nepřizpůsobil.

Co vy na to? Je nějaká šance, že jednání s Deppem dopadnou? Nebo to skončí stejně neslavně, jako starší drby o tom, že by roli měli hrát Viggo Mortensen nebo Joseph Gordon-Levitt? A brali byste vůbec Deppa jako Doktora Strange? Nebo si v úloze slavného kouzelníka představujete někoho úplně jiného?

Zdroje: Borys Kit I, Borys Kit II, Boris Kit III, El Mayimbe, Deadlie, Variety, Latino-Review

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest