Ant-Man nabírá další obsazení

Ant-Man nabírá další obsazení | Fandíme filmu
Ant-Mana musí doplnit jeho spojenci i protivníci. AKTUALIZOVÁNO o další castingovou novinku.

AKTUALIZACE: Server Latino-Review odhalil, že jedné z rolí se zhostí Clifton Collins Jr.. Ze zprávy není zcela zřejmé, zda Collins nahradil Peñu nebo se ujme nějaké jiné úlohy. 

Původní text: Vypadá to, že s blížícím se natáčením bude Ant-Man odhalovat víc a víc. Včera byl obsazen Michael Douglas do role Hanka Pyma, dnes se mluví o dvou dalších rolích. Tou klíčovou je samozřejmě Janet van Dyne, Pymova manželka, známá především jako superhrdinka Wasp (Vosa). V minulosti byla za žhavou kandidátku označována Rashida Jones, zmiňována byla také Bryce Dallas Howard. Nicméně minimálně podle serveru Variety zatím ani jedna z nich nedostala oficiální nabídku. Howard by navíc roli zřejmě ani přijmout nemohla, protože přibližně ve stejné době, kdy se bude točit Ant-Man, bude utíkat před dinosaury ve čtvrrém Jurském parku. Oslovena byla údajně i Jessica Chastain, která ale prý nabídku odmítla.

Druhou rolí, která se momentálně obsazuje, je „drsný Hispánec“, který si ve filmu užije značné množství fyzického herectví (rozuměj akce). Studio údajně uvažovalo nad Javierem Bardemem nebo Cliftonem Collinsem Jr. (menší role ve Star Treku nebo Pacific Rim), nicméně největším kandidátem by měl být Michael Peña (Patrola, Gangster Squad).

Zdroje: Latino-Review, Variety, THR, The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest