Doctor Strange: Našel své záporáky

Doctor Strange: Našel své záporáky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Kdo by to měl být a jaká je šance, že se ve filmu nakonec skutečně objeví? AKTUALIZOVÁNO o další postavy z Marvel Universe

AKTUALIZACE: Po tom, co server Latino-Review odhalil Strangeovy záporáky, odtajnil také několik klaďasů, které bychom ve filmu mohli vidět vedle samotného Doktora. Konkrétně by to mohli být: The Ancient One – Mocný kouzelník a Strangeův a Mordoův Mentor. Cagliostro –  Alias kouzelník známý také jako Sise-Neg, což je cestovatel v čase z 31. století, který chce poznat všechno magické vědění. Jade Claw – Specialistka na bojová umění. Wong – Takový Strangeův vlastní „Alfred“ a sidekick. Talo – Jeden z vesmírných rytířů (The Spaceknights) z planety Galador, elitní kybernetický válečník. Posledním do party by měl být jakýsi Al-Faisal, o kterém se mi nepodařilo zjistit nic bližšího.

Opět platí, že na jakékoliv závěry je brzo, avšak na rozdíl od předešlé zvěsti o záporácích, mi tahle zpráva připadá už vyloženě přitažená za vlasy. Hrdinů je na jeden film až moc, navíc jsou opravdu hodně rozmanití a kupříkladu Sise-Neg na mě dokonce působí spíš jako záporák. V origin story Doktora Strange se téměř určitě objeví The Ancient One a nikdo by se asi nedivil, kdybychom se potkali s Wongem, ale zbytek berte prozatím jako hodně divoký drb.

PŮVODNÍ TEXT: V posledních měsících se z Marvelu čím dál častěji ozývá, že jedním z filmů třetí fáze filmového Marvel Universe bude Doctor Strange. Teď když navíc Robert Downey Jr. potvrdil, že se v nejbližší době objeví pouze v Avengers 2 a Avengers 3, bude muset Marvel díru po Iron Manovi jednoznačně něčím zaplácnout. Server Latino Review teď tvrdí, že zná záporáky, proti kterým bude Doktor ve filmu bojovat. Konkrétně by jimi měli být Dormamu, mystická bytost (nebo řekněme démon) z jiné dimenze, která je zřejmě vůbec nejmocnějším záporákem magické části Marvel Universe a rozhodně se jedná o Strangeova nejčastějšího soupeře.

Pravou ruku by měl démonovi dělat Baron Mordo, další ze Strangeových tradičních protivníků. Mordo studoval magii u stejného mistra jako Strange a jeho vzpoura proti mistrovi, je vlastně důvodem, proč byl Strange vytrénován – tedy jako jakási Mordoova protiváha. Mordo je obzvláště zběhlý v hypnóze a astrální projekci, velkou zálibu má také ve vyvolávání démonů (tady by mohla ležet spojitost s Dormamu). Třetím záporákem do foroty jsou Giant Mindless Ones – jacísi nemyslící golemové, kteří slouží tomu, kdo je přivolal. Pokud by se ve filmu skutečně objevili, plnili by zřejmě úlohu řadových pohůnků.

A teď jaká je šance, že se nepřátelé ve filmu skutečně objeví? Zprávu přinesl server Latino Review, který dřív v otázce komiksových filmů patřil za jeden z nejspolehlivějších zdrojů, avšak posledních měsících se hispánští špioni nechali už nejednou nachytat, takže jejich kredit už také není co býval. Navíc jejich informace nemusí být nutně mylná, jen se scénář nakrásně může ještě tisíckrát změnit. Film je ve stádiu hodně rané preprodukce a než se vůbec začne natáčet, uplyne ještě hodně dlouhá doba. Na druhou stranu, Doctor Strange není až tak známá postava, takže už v prvním filmu bude muset nasadit vysokou laťku. Tudíž můžeme prakticky s jistotou počítat, že se minimálně jeden z Doktorových arci-soupeřů ve filmu opravdu objeví. Všechny tři padouchy si můžete prohlédnout dole v galerii.

Zdroje: Schmoes Know, Latino Reviw

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Doctor Strange: Našel své záporáky | Fandíme filmu Doctor Strange: Našel své záporáky | Fandíme filmu Doctor Strange: Našel své záporáky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest