Doctor Strange: Marvel z něj chce mít nového Iron Mana

Doctor Strange: Marvel z něj chce mít nového Iron Mana | Fandíme filmu
Pro zájemce máme potenciální spoilery děje.

Už aby tu byl červencový Comic-Con v San Diegu a my se konečně mohli přesvědčit o tom, co je z posledních zpráv o Doctoru Strangeovi pravdivého a co je jen novinářská kachna. Server Comic Book Movie teď přišel s „exkluzivní informací“, že se Doctora Strange na Comic-Conu skutečně dočkáme (to asi většina z nás čekala), ale také se mu podařilo přijít se zprávou podstatně zajímavější.

Podle serveru Marvel na Doktora hodně spoléhá a chtěl by si z něj vybudovat nového Tonyho Starka. Robert Downey Jr. přeci jen stárne a začíná se stahovat do pozadí, publikum by se navíc i svého největšího miláčka mohlo jednou přejíst. Dá se tak předpokládat, že se bude studio do role Stevena Strange sehnat někoho podobně charismatického, jako je Downey, což může být nemalý oříšek. Doktor by měl být díky své schopnosti procházet mnoha světy a dimenzemi také jakýmsi pojítkem následujících filmů, podobně jako první Avengery spojoval Nick Fury a SHIELD. Můžeme tak spekulovat, že by se Strange mohl mihnout i v dalších filmech třetí fáze Marvel Universe, nejen v tom svém vlastním, a že by se v případě úspěchu mohl stát jedním z platných hráčů ve třetích Avengers.

Server Latino-Review mezitím začal po částech vydávat seriál, ve kterém chce podle všeho vyspoilerovat celý scénář. Pokud se chcete s potenciálním vývojem děje seznámit, zamiřte přímo na Latino-Review – zatím vyšla první část, která pojednává o poměrně známém začátku příběhu, kdy si špičkový chirurg Steven Strange zraní při autonehodě své ruce a nemůže nadále operovat. Opět je samozřejmě diskutabilní, nakolik lze uveřejněným spoilerům důvěřovat.

Máte představu, kdo by charismatem dokázal nahradit Roberta Downeyho Jr.?

Zdroje: CBM I, CBM II

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest