Jurassic World podle staré videohry?

Jurassic World podle staré videohry? | Fandíme filmu
Režisér laškuje s fanoušky. Kdy se bude natáčet? A mohl by si Sam Neill střihnout alespoň cameo?

Doposud jsme o ději Jurassic World věděli tolik, že se bude odehrávat o 22 let později na Isla Nubar (dějiště původního Jurského Parku), a že se v něm objeví jako hlavní postavy bývalý voják a korporátní vědkyně. Teď režisér Colin Trevorrow na svém Twitteru zveřejnil obrázek, který by mohl být zajímavou nápovědou, ale s největší pravděpodobností si z nás Colin jen střílí nebo nám vzkazuje, že odpočívá. Ale jen tak pro zajímavost se pojďme na chvíli tvářit, že se jedná o sofistikovanou nápovědu.

Trevorrow zveřejnil obrázek videohry Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues a připsal k němu: „rešerše“. Ve hře se John Hammond rozhodne zachránit zbytky Parku, avšak mezitím na ostrov vyšle své vojáky konkurenční firma a snaží se nad ním získat kontrolu. Zabránit jim v tom mají Alan Grant a nově vymyšlená postava vojáka Michaela Wolfskina. Takže o příběhu chystaného filmu máme automaticky jasno, co myslíte ;-)

Oslím můstkem se přeneseme k Samu Neillovi, představiteli Alana Granta. Ten už jednou v minulosti uvedl, že se v novém filmu neobjeví, což znovu potvrdil v dalším rozhovoru. Herec o novém filmu vůbec nic neví a nemá s ním nic společného. Ochotný byl připustit pouze to, že kdyby jej z ničeho nic produkce oslovila a nabídla mu cameo, odmítnout by asi nedokázal.

Před časem se také proslýchalo, že natáčení filmu začne v březnu na Havaji, nicméně teď jiný zdroj hovoří o natáčení v Louisianě v červnu. Což se ale vlastně vůbec nevylučuje. Je klidně docela možné, že v březnu natočí filmaři exteriéry na Havaji a následně se přesunou někam do studia. Necháme se překvapit. Premiéra čtvrtého Jurského Parku je naplánovaná na 11.6. 2015.

Intro z videohry Jurrasic Park Part 2: Chaos Continues

 

Zdroje: Production Weekly, Colin Trevorrow, Examiner

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest