Vyměnil Josh Brolin Jurský park za Star Wars?

Vyměnil Josh Brolin Jurský park za Star Wars? | Fandíme filmu
Jurassic World potvrzuje a vyvrací své herecké obsazení. Herci z původní trilogie zveřejňují svá stanoviska.

Že je Josh Brolin vynikající herec, to víme už dlouho. Poslední dobou se ale zdá, že se Josh snaží etablovat také jako hollywoodská superstar. K velké produkci přičichl už v loňských Mužích v černém III, letos jsme ho mohli vidět v mafiánské týmovce Gangster Squad a příští rok se na něj můžeme těšit v Sin City 2. To je ale pořád jen vrcholek ledovce, Brolin by se evidentně rád podíval do úplně nejvyšší ligy. Nejprve byl jedním ze žhavých kandidátů na příštího Batmana, roli, kterou nakonec dostal Ben Affleck. Když to nevyšlo v Gothamu, tak se chvíli zdálo, že se Josh uskromní a bude dělat druhé housle dinosaurům v Jurském světě. Podle nejnovějších zpráv ale Brolin opouští i Jurassic World, protože dostal ještě zajímavější nabídku – údajně vyjednává o účasti ve Star Wars: Epizodě VII. Výš už snad ani na blockbusterové pyramidě vyšplhat nelze, tak Joshovi přejme, aby se konečně dočkal zaslouženého docenění.

Naopak je definitivně potvrzené, že v Jurském Parku 4 uvidíme dlouho omílanou Bryce Dallas Howard (Spider-Man 3, Twilight, Terminátor: Salvation), která svou účast potvrdila deníku USA Today. Mimo jiné uvedla, že se Jurský Park znovu rozbíhá (relounch), čímž mohla myslet, že další Park bude sérii restartovat, ale spíš to jednoduše znamená, že je léta spící série konečně opět v pohybu. Howard by měl podle nejnovějších spekulací doplnit také Jason Schwartzman, známý především jako dvorní herec Wese Andersona.

Co se starých známých týče, tak už dříve jsme vás informovali o stanovisku Sama Neilla, teď se vyjádřili také Jeff Goldblum a Laura Dern. Goldbulm je hollywoodský mazák, který umí médiím a fanouškům mazat med kolem pusy, a tak na přímý dotaz šarmantně odvětil, že svou případnou účast nemůže ani popřít ani vyvrátit, ale rozhodně si na film zajde do kina. Můžeme tedy téměř jistě počítat s tím, že jej v Jurském Parku 4 neuvidíme. Dern byla podstatně přímější a připustila, že o přípravách filmu skoro nic neví a momentálně se žádným způsobem neúčastní.

Zdroje:  Schmoes Know, USA Today, Hypable, WTFpod, Jurassic Wordl I, Jurassic Wordl II

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest