Jurassic World: Natáčení začne v březnu

Jurassic World: Natáčení začne v březnu | Fandíme filmu
Režisérem preferovaný představitel hlavní role o film stojí a do týmu se vrátil jeden starý dobrý spolupracovník.

Jurský Park 4 si prošel mnohaletými odklady, a když už to vypadalo, že se konečně začne natáčet, na poslední chvíli se začal znovu přepisovat scénář. Teď už je ale v plném proudu casting a podle chlapíka, který si říká Kauai movie guy, by se mělo začít v březnu natáčet na havajském ostrově Kauai, kde se točily první a druhý film. Kauvai movie guy o natáčení na Havaji mluví na svém Twitteru docela často, takže se zdá, že má skutečně konexe ve filmovém průmyslu.

Režisér Colin Trevorrow na svém Twitteru pro změnu uveřejnil fotku Phila Tippeta s plastikovým tyranosaurem v ruce a potvrdil, že je Phil zpátky. Tippet byl jakožto odborník na pohyby filmových zvířat jednou z klíčových osobností zodpovědných za to, že dinosauři v prvním Jurském Parku vypadali realisticky a dostal, spolu s ostatními členy týmu vizuálních efektů, za film Oscara. Jestli chcete, můžete spekulovat o tom, že plastikový T-Rex v Tippetově ruce má skrytý význam ;-).

Kromě vizuálních efektů ale Trevorrow potřebuje také herce a zdá se, že by v hlavní rolo skutečně nejraději viděl už dříve avizovaného Chrise Pratta (Guardians of the Galaxy, Zero Dark Thirty). Pratt v rozhovoru uvedl, že jsou s režisérem na stejné vlně a jeho obsazení zjevně závisí čistě na tom, jestli bude mít čas / domluví se na výplatě. 

Zdroje: Movie Pilot, Colin Trevorrow Twitter, Kauai Movie Guy Twitter

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest