Pan: Černovouse zřejmě ztvární Hugh Jackman

Pan: Černovouse zřejmě ztvární Hugh Jackman | Fandíme filmu
Javier Bardem je ze hry, jeho náhrada je ale více než adekvátní. Dále víme, by mohl hrát Hooka a známe nové podrobnosti o příběhu.

Nedávno to vypadalo, že si záporáka Černovouse zahraje ve snímku Pan Javier Bardem. Ten se ale nakonec se studiem Warner nedomluvil, a tak nabídka směřovala k Hugh Jackmanovi, který ji teď zvažuje. Jackman nepatří zrovna mezi typické představitele záporných rolí, avšak jako Wolverine občas předvedl slušnou erupci vzteku a v detektivce Zmizení předvedl ještě zlověstnější výkon, takže si s velkofilmovým záporákem jistojistě poradí.

O filmu se dříve mluvilo jako o temnější variaci na příběh Petera Pana, nicméně 3D a premiéra v nabitém létě 2015 naznačují spíš to, že nás čeká velkolepá dobrodružná podívaná. Pod názvem Pan se ukrývá příběh sirotka, který je unesen do magické Země Nezemě, kde se pro domorodce stává hrdinou a vede je v povstání proti zlým pirátům. Hlavním padouchem bude Černovous a Peterův tradiční oponent Hook se v tomto origin story postaví na hrdinovu stranu. Teprve posléze budeme svědky jeho zkažení, čili se dá předpokládat, že chce Warner s Peterem Panem rozjet celou dobrodružnou sérii. Do role Hooka zvažovalo studio mimo jiných také Ryana Goslinga, na Petera Pana byl vypsán otevřený konkurz. Režíruje Joe Wright (Hanna, Pokání), scénář napsal Jason Fuchs (Doba ledová 4). Zámořská premiéra je v tuto chvíli stanovena na 26.6. 2015, domácí se pravděpodobně dočkáme zhruba ve stejné době.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest