Ant-Man: Hlavní role definitivně obsazena

Ant-Man: Hlavní role definitivně obsazena | Fandíme filmu
Dokáže Edgar Wright ohlídat svou kreativní vizi před zásahy studia? A kdy a kde se začne natáčet.

To, o čem se nějakou dobu spekulovalo, je konečně oficiálně potvrzeno. Hlavní roli ve filmu Ant-Man si zahraje Paul Rudd. Rudd se v minulosti předvedl jako komediální i dramatický talent, avšak co se blockbusterů týče, jedná se o jeho první. Dříve se spekulovalo o tom, že by se ve filmu mohli objevit oba nositelé Ant-Manova kostýmu, Hank Pym i Scott Lang, nicméně žádné upřesňující informace Marvel nepodal. Podle starších zpráv by měl Rudd každopádně hrát Pyma.

O vlastním filmu v poslední době režisér Edgar Wright prozradil pouze tolik, že nás čeká mix akce a komedie, na jaký jsme u Marvelu zvyklí, ale hlavní důraz by měl být kladen na samotnou postavu hlavního hrdiny, podobně jako tomu bylo třeba v prvním Iron Manovi. Když byl Wright tázán na to, zda se nebojí, že mu bude Marvel do natáčení zasahovat, tak jako ostatním režisérům, Edgar začal opatrně kličkovat a namítat, že takhle velký film jednoduše musí být kolektivním dílem, nicméně se domnívá, že u něj bude situace maličko odlišná, když k filmu sám napsal scénář a ví, že Marvel chce právě takový film natočit.

Samotné natáčení by mělo začít v květnu příštího roku. Původně se měl štáb nastěhovat do londýnských Pinewood Studios, jenže místní rada neschválila potřebnou dostavbu, a tak nebude v ateliérech dostatek místa, protože jej příští rok budou okupovat především Avengers 2 a Star Wars VII. Ant-Man by se tak nově měl točit v nových Pinewood Studios v americké Georgii, kde momentálně rostou zbrusu nové ateliéry, které se otevřou právě v roce 2014. Vedle toho by se mělo točit také v městečku Echo Mill, taktéž ve státě Georgia. Že by se Marvel po všech těch velkoměstech a cizích planetách vydal do mrňavého severoamerického zapadákova?

Zdroje: Marvel, ET Online, THR, CBM, Latino Review, Collider, Den of Geek, Mirror, Kristian Caruso

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest