Ant-Man chce moc peněz

Ant-Man chce moc peněz | Fandíme filmu
Snaží se Paul Rudd ze smlouvy vytřískat maximum? Potvrdila se postava Scotta Langa?

Před časem se začalo proslýchat, že žhavým kandidátem na roli Ant-Mana je komediální herec Paul Rudd, avšak je docela dobře možné, že i kdyby studio skutečně chtělo obsadit právě jeho, mohlo by se jej zbavit ještě dřív než jej vůbec stačí definitivně vybrat. Teď se totiž na veřejnost dostal další drb, podle kterého se Ruddovi vyjednávači snaží na základě předpokladu, že z filmu Zprávař 2 bude obří hit, snaží svému klientovi vyjednat co nejlukrativnější smlouvu. Jenže Marvel je proslulý svým šetřením, a tak je docela dobře možné, že v tuto chvíli přípravy filmu brzdí tahanice o desetinou čárku.

Když už je řeč o penězích, vzpomínáte ještě na prvního Iron Mana, ve kterém hrál Rodeyho Terrence Howard? Ve druhém filmu jej vystřídal Don Cheadle a vždycky se tak nějak vědělo, že důvodem byly peníze. V nedávném interview teď Howard upřesňuje, že mu lidé z Marvelu na rovinu řekli, že film bude úspěšný s ním i bez něj, a pokud se nesmíří s jednou osminou původně domluvené výplaty, může si jít klidně po svých. Drsné.

Poslední zákulisní zpráva přichází ze serveru Bleeding Cool. Tomu se dostala do ruky castingová listina, podle které Marvel do Ant-Mana hledá řadu různých herců do vedlejších rolí. Jedním takovým hercem má být i roztomilá a inteligentní holčička ve věku mezi šesti a devíti lety. A Bleeding Cool z nějakého důvodu hned spekuluje o tom, že by se mohlo jednat o Cassie Lang, dceru Scotta Langa, druhého nositele Ant-Manova kostýmu. Tím prvním je samozřejmě Hank Pym, ke kterému zase poukazuje údajné obsazení Rashidy Jones do role Janet Van Dyne, Pymovy přítelkyně. Už v minulosti se nicméně spekulovalo o tom, že by se ve filmu mohli objevit oba představitelé Ant-Mana, takže ať už máme brát spekulace o malých holčičkách vážně nebo ne, do toho kostýmu nakonec někdo vleze, nebojte ;-).

Zdroje: Dailysuperhero, Bleeding Cool, Bravo TV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest