Ant-Man: Koho bychom mohli vidět v hlavní roli

Ant-Man: Koho bychom mohli vidět v hlavní roli | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A kdo by si podle zvěstí mohl zahrát Wasp?

Jako o možném představiteli Ant-Mana se předčasem spekulovalo o Armiem Hammerovi z Osamělého jezdce, ale už určitou chvíli jsou ve hře další adepti. První z nich má v komiksovém žánru už jisté zkušenosti a je jím Joseph Gordon-Levitt, který se snažil jako oddaný policista chránit Gotham v závěrečném díle Temného rytíře. Jako o dalším potenciálním představiteli se hovoří o Paulu Ruddovi, který se pohybuje spíš v komediálních vodách. Vidět jste se ho mohli třeba v komediích Judda Apatowa Zbouchnutá nebo Čtyřicítka na krku. Některé zdroje dokonce uvádějí, že je do ústřední role zvažován ještě někdo třetí.

Přesto se ale o prvních dvou jmenovaných hercích diskutuje nejvíce a oba se už podle několika filmových zpravodajů sešli s Marvelem a režisérem Edgarem Wrightem. Bude hlavním hrdinou nakonec někdo z nich? Wright by už s výběrem neměl dlouze otálet, konečné rozhodnutí se máme dozvědět koncem roku. Server Schmoes Know tvrdí, že podle „věrohodného zdroje“ role Hanka Pyma připadne nakonec Paulu Ruddovi, Gordon-Levitt v rozhovoru pro Allocine naopak tvrdí, že v jeho případě se opravdu jedná pouze o drby. 

V plném proudu je také hledání Ant-Manovy přítelkyně, později manželky, jíž je Janet Van Dyne alias Wasp. Tu by si s největší pravděpodobností měla zahrát Rashida Jones, která se s Ruddem sešla v Kámošovi k pohledání. V galerii si můžete herečku prohlédnout. Jones dodává, že lidé z Marvelu se snaží docílit toho, aby mezi herci vždy fungovala správná chemie a to zřejmě v případě Rudda a Jones platí. Ať už si Janet Van Dyne zahraje Rashida nebo někdo jiný, chce Wright zaměřit většinu pozornosti na Ant-Mana a zrod hrdinky Wasp hodlá schovat pro případná pokračování. 

Momentálně Wright ladí poslední detaily ve scénáři a podle toho, co víme, by Ant-Man měl být pojat jako heist movie, což bude pro marveláckou tvorbu další příjemná změna. Dole v galerii najdete zákulisní fotku z natáčení staršího teaser videa.

Zdroje: NY Daily News, Edgar Wright Twitter, Variety, IGN, Super Hero Movies, Schmoes Know, Joblo

Galerie: 2

Ant-Man: Koho bychom mohli vidět v hlavní roli | Fandíme filmu Ant-Man: Koho bychom mohli vidět v hlavní roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest