Jurský park 4 má název, datum premiéry a teaser

Jurský park 4 má název, datum premiéry a teaser | Fandíme filmu
První Jurský park překonal miliardu, režisér Trevorrow mluví o budoucnosti. A máme pro vás první teaser/test-footage na Jurassic World! AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Konečně dává smysl, proč byla jurská upoutávka promítána na konferenci k Hvězdným válkám. Pablo Hidalgo z Lucasfilmu vysvětlil, že se nejedná o pitch-footage k filmu, ale k nikdy nerealizované videohře LucasArtu, která měla mít stejný název.

Je to oficiální, Jurký park 4 vstoupí do kin pod názvem Jurrasic World (Jurský svět) a stane se tak 12.6. 2015. U takového blockbusteru se dá předpokládat, že v Česku i na Slovensku bude datum hodně podobné. Dole v galerii najdete první oficiální logo. Co se dalších organizačních podrobností týče, je vysoce pravděpodobné, že film bude spolu s Universalem produkovat společnost Legendary Pictures, která se nedohodla na další spolupráci se svým dosavadním partnerem, Warner Bross.. Legendary Pictures budou spolu s Universalem investovat 350 milionů dolarů ročně. Producent Steven Spielberg také potvrdil, že se čtvrtý Jurský park bude natáčet ve 3D, avšak ani dvojka ani trojka (ani žádný jiný Spielbergův film) se dodatečně konvertovat nebudou, a to navzdory tomu, že obnovená premiéra trojrozměrné jedničky v kinech po celém světě utržila přes 114 milionů dolarů. Díky nedávným přírůstkům z čínského trhu se tak Jurský park stal sedmnáctým filmem v historii, kterému se podařilo v kinech pokořit miliardovou hranici.

Většina dalších novinek pochází přímo z úst režiséra Colina Trevorrowa, který sice podle svých slov celé léto psal scénář, avšak našel si čas, aby promluvil k fanouškům prostřednictvím Jurassic Park podcastu. Trevorrow ještě jednou ujišťuje, že film netočí pro peníze ani proto, aby mu studio za odměnu dovolilo točit jeho vysněné projekty. Jurský park 4 opravdu chce točit a chce ho připravit se vší parádou. Uvědomuje si, že má série řadu skalních fanoušků, na které rozhodně bude brát ohledy, avšak je třeba si uvědomit, že na film vyrazí spousta diváků, kterým je historie Parku jaksi u zadnice a film se musí líbit i jim. Když byl režisér tázán, zda doprovod k filmu složí opět John Williams, tak odpověděl pouze to, že má skladatele opravdu rád.  

Co se týče nedávných drbů, Trevorrow je vylože nevyvrátil, avšak upozornil, že na zprávě, která mluví o zkrocených dinosaurech, něco jednoznačně smrdí. Jinak se ale nemusíme bát, že bychom přišli o ikonického T-Rexe, bez něj si zkrátka nejde Jurský park představit. Zároveň se ale opravdu můžeme těšit na nějakého nového dinosaura. Tím by teoreticky mohl být Pterodaktyl. Nic samozřejmě není oficiálně potvrzeno, avšak na Star Wars konferenci CE2 byla promítána krátká testovací stopáž, ve které se létající ještěr snese na střechu plážové chatky a rozdrtí ji svou vahou. Pak se zase vznese k oblakům. Zakrouží, kamera se stočí k pláži, kde několik surfařů dovádí v moři. Pterodaktyl střemhlav vyrazí k zemi, vynoří se zpoza vlny a letí pryč s jedním ze surfařů v tlamě. Následně tělo předá dalšímu pterodaktylovi a objeví se alternativní logo Jurassic World. Znamená to tedy, že se většina filmu tentokrát bude odehrávat mimo dinosauří souostroví? Uvidíme, každopádně, dokud video nebude smazáno, můžete si jej přehrát!

Jurassic World: Test Footage

 

Zdroje: Pablo Hidalgo, Jurassic Park Podcast, Colin Trevorrow Twitter, Rebel Scum, Xinhuanet, Variety, Jurassic Park Facebook, BOM

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest