Batman vs. Superman vs. Conan

Batman vs. Superman vs. Conan | Fandíme filmu
Jason Momoa by mohl dostat jednu z klíčových rolí v novém Supermanovi. A kolik uvidíme ve filmu záporáků a kteří by to mohli být?

Batman vs. Superman se plní členy Justice League a jedním z nich by mohl být i Jason Momoa! Havajský herec je známý především jako Khal Drogo z Her o trůny a z posledního Conana, teď vyjednává o blíže neurčené roli v pokračování Supermana. Zákulisní zdroje THR a Variety však spekulují o tom, že by si mohl střihnout Martian Manhuntera (Marťan s nadlidskými silami, který žije na Zemi a patří mezi klíčové členy Justice League) nebo Doomsdaye, o jehož účasti už se spekulovalo dříve.

Co se záporáků týče, důvěryhodný server Batman-on-film se od svých zdrojů dozvěděl, že padouši budou ve filmu dva a oba dva budou patřit mezi Supermanovy tradiční protivníky. Jednoho z nich by si mohl zahrát Callan Mulvey, o kterém server Think McFly Think tvrdí, že dříve byl zvažován do role Lexe Luthora, ale teď jej produkce údajně testuje jakožto Metalla, kyborga poháněného kryptonitem.

Nejrůznější spekulace se zkrátka vrší dál a dál, avšak už brzy by jim měl být konec, protože podle Amy Adams (Lois) se začne natáčet už v únoru! Dole v galerii si také můžete prohlédnout čerstvou fotku rostoucí kulisy Kentovic farmy.

Zdroje: Variety, THR, Collider, Chicago Tribune, Batman-on-film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest