A Case of You: Romantický trailer

A Case of You: Romantický trailer | Fandíme filmu
Peter Dinklage z Hry o trůny radí Justinu Longovi jak sbalit bývalou přítelkyni Marilyna Mansona.

O filmu A Case of You jsme již psali v souvislosti s návratem Brendana Frasera před kamery, má ve filmu jednu z vedlejších rolích. Tu hlavní ztvárnil Justin Long, který se se svým bratrem Christianem a Keirem O'Donnellem podílel i na scénáři. Ve filmu je možno vidět plejádu herců, včetně excelentního Petera Dinklage, známého především z Hry o trůny. Režie se ujal Kat Coiro, který má za sebou zatím jen průměrná béčka.

Film se veze na vlně skutečnosti, že chlapi už ani neumějí pozdravit dívku, která sem jim líbí, natož ji pozvat na rande. Justin hraje spisovatele, který propadne kouzlu Evan Rachel Wood a aby se jí zalíbil, začne provozovat veškeré aktivity, které jí imponují. Ve chvíli kdy se do něho jeho vyvolená zamiluje, se začne vše komplikovat a na povrch vypluje hrdinův nedostatek sebedůvěry.

Námět není silný, a jak jsme již psali, ohlasy na film jsou poměrně vlažné. Pozitivně se mluví o výkonech ve vedlejších rolích a přiložený trailer tato slova jen potvrzuje. Ve chvíli kdy se objeví Justin scénky tahají za uši, kdežto Peter Dinklage nemusí ani moc mluvit a vyluzuje vám úsměv na tváři. Na jedno deštivé odpoledne to bude, česká premiéra je, ale zatím ve hvězdách.

A Case of You: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest