Šéfové na zabití: Trailer k popukání nabitý hvězdami

Šéfové na zabití: Trailer k popukání nabitý hvězdami | Fandíme filmu
Warner Bros.
Jennifer Aniston, Colin Farrel a Kevin Spacey jsou prostě na zabití.

Tak buď budou Šéfové na zabití k popukání, nebo jsou střihači trailerů z New Line pořádní vyčůránci. Protože tak jako u téhle upoutávky už jsem se dlouho nezasmál. Jennifer Aniston po dlouhé době opustila žánr unilých romantických komedií a jako sexuálně agresivní zubařce jí to neuvěřitelně sedí. Colina Farrella bych málem nepoznal a je na něm strašně vidět, jak si toho nekorektního slizouna užívá. Kevin Spacey je ta správná sebestředná svině a Jamie Foxx už na takhle malém prostoru působí dojmem, že je schopný všeho. O něco méně slavná ústřední trojka hrdinů na tom není s komediálním timingem o nic hůř. Tohle zkrátka zavání zatraceně poctivou komedií.

 

Šéfové na zabití: Trailer

 

Jak je patrné už z traileru film pojednává o třech kamarádech, kteří mají naprosto příšerné šéfy. Odborně se tomu říká "peklo na zemi". A nebyla by to správná bláznivá komedie, kdyby se trio nerozhodlo svůj problém řešit tím nejujetějším možným způsobem: Rozhodnou se svoje nadřízené zabít.

Na starost film dostal Seth Gordon, o kterém jste nejspíš zatím neslyšeli, ale zaručeně o něm ještě uslyšíte. Slaboučká mainstreamová komedie Čtvery vánoce toho o jeho talentu mnoho nevypovídá, ale poslouchejte, na kterých komediálních seriálech se v nedávné době podílel: Community, Modern Family (Taková moderní rodinka), Parks and Recreations a The Office (Kancl). To je vážení současná komediální špička (i když The Office už je trochu za zenitem). Zdaleka největší věhlas mu zatím přinesl festivalový hit The King of Kong – povedený dokument o světě hráčů starých automatových videoher.

Herecké obsazení už jsme nakousli. První tři jmenované hvězdy se zhostí úloh nesnesitelných šéfů, Jamie Foxx si pak zahrál Motherfuckera Jonese – konzultanta přes vraždy, který našim hrdinům poradí v oblasti, se kterou doposud jaksi nemají valné zkušenosti. Kamarády Nicka, Dalea a Kurta hrají možná méně známí, ale o nic méně kvalitní komediální herci. Konkrétně jsou to Jason Bateman (Juno, Hancock a především výtečný seriál Arrested Development), Jason Sudeikis (Saturday Night Live, Cleveland Show, Studio 30 rock) a ztřeštěnec Charlie Day, kterého můžete znát jako magora Charlieho z It's Always Sunny in Philadelphia. Tedy podobně jako u režiséra Gordona se opět bavíme o moderní seriálové špičce. Herecký ansámbl doplní ještě Donald Shuterland nebo Julie Bowen (pro změnu Taková moderní rodinka). Snímek má českou premiéru 4. srpna.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest