Fantastická čtyřka: Už se točí?

Fantastická čtyřka: Už se točí? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Chystaná komiksovka The Fantastic Four už se možná točí. Co víme nového?

Pokud internetové tamtamy nebubnují píseň klamnou, měl se restart Fantastické čtyřky začít natáčet už 17. 6.. Nicméně zatím se neobjevily ani žádné fotky z natáčení ani žádná tisková zpráva studia, takže je docela dobře možné, že platí protichůdná zpráva, podle které první klapka padne až v září. Tak či tak, natáčení v kanadském Vancouveru je na pořadu dne, a tak přípravy finišovaly. Scénář se dočkal ještě posledního dolaďování, což je u hollywoodských produkcí poměrně běžný jev, avšak v tomto případě je malinko znepokojující, že se úprav chopil Seth Grahame-Smith, mládenec zodpovědný za blbiny jako Temné stíny a Abraham Lincoln: Lovec upírů. Tak doufejme, že režisér Josh Trank ví, co dělá.

Ale k veselejším zprávám. Vzhledem k blížícímu se (nebo právě probíhajícímu) natáčení se v posledních měsících a týdnech konečně objevily nějaké zprávy o možném obsazení. A koho že bychom tedy ve filmu mohli vidět? Blíže nespecifikovanou roli by si mohl zahrát Noel Fisher (seriál Shameless, Vladimir z posledního Twilightu), který momentálně natáčí Želvy Ninja, ve kterých se objeví jako Michelangelo. Má tedy zkušenosti s motion-capturingem. Že by si střihnul The Thing? Žhavou kandidátkou na Invisible Woman je Allison Williams známá ze seriálu Girls. Kdo má ale roli prakticky jistou, je podle všeho Michael B. Jordan (The Wire, Fruitvale Station), který s režisérem Trankem spolupracoval už na filmu Kronika. Zahrát by si měl Human Torch, a podle toho, jak se v rozhovorech při dotazu na Fantastrickou čtyřku ošívá, je asi role opravdu jeho. Pokud budou předchozí jména skutečně potvrzena, zbývalo by nám obsadit roli Mr. Fantastica, o kterou v jednom rozhovoru projevil žertem zájem David Tennant (Doktor Who), což by rozhodně nebyla špatná volba. Co vy na to? Líbilo by se vám takovéhle složení Fantastické čtyřky?

Zdroje: Collider, The Wrap, Deadline, CBM I, CBM II, THR, Lemon Buzz

Galerie: 4

Fantastická čtyřka: Už se točí? | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Už se točí? | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Už se točí? | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Už se točí? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest