Batman vs. Superman: Nightwing a Batman v brnění

Batman vs. Superman: Nightwing a Batman v brnění | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Adam Driver prozradil, zda bude opravdu hrát Nightwinga, Christian Bale radí Benu Affleckovi a nejnovější teorie sní o Batmanovi v ironmanovském brnění.

Vypadá to, že zařazení dalších DC postav do filmu Batman vs. Superman je hotová věc, ale než se dozvíme, kdo si nové hrdiny zahraje, budeme si muset ještě nějaký ten pátek počkat. Nikoho tak asi nepřekvapí, že když byl herec Adam Driver tázán na roli Dicka Graysona (Nightwinga), do které se jej studio podle posledních zvěstí snaží dosadit, jeho odpověď byla zamítavá. O nečem takovém prý slyší prvně. Jednání tedy buď jednoduše nikdy neproběhla, nebo si Warner nepřeje, aby se herci prozatím k castingu veřejně vyjadřovali a nikdo z kandidátů se nepřizná, ani když bude otevřeně tázán. 

Nicméně, aby se mohly zákulisní klepy vyvracet, jen třeba neustále doplňovat další. Daniel Alter, producent z Warneru, na svůj Twitter napsal, že se nemůže dočkat, až uvidí Bena Afflecka jako Batmana, který je jednou nohou v důchodu, nebaví se s Robinem a jenom ze svojí jeskyně řídí netopýří drony. Alter s největší pravděpodobností sdílel se svými čtenáři akorát vlastní zbožné přání, protože si lze jen těžko představit, že by hollywoodský producent veřejně šířil zákulisní informace. Avšak Batman by skutečně měl být ve filmu starší, a že spolu s Dickem Graysonem už nespolupracují také neslyšíme poprvé.

Server Screenrant se každopádně na Alterovou zmínkou zamyslel. Jen tak pro případ, že by byla pravdivá. A s tím, co už víme došel k závěru, že v některých bodech chystaný film Batman vs. Superman připomíná komiks Alexe Rosse Království tvé. Kingdom Come se odehrává v alternativní budoucnosti, ve které zuří líté boje mezi starou a novou generací nadlidí a Batman stojí uprostřed toho všeho a snaží se nad situací získat kontrolu. Bruce Wayne je v příběhu zestárlý muž, stojí v opozici proti Supermanovi i Dicku Graysonovi, řídí z jeskyně jednotky dronů a v závěru dokonce oblékne speciálně upravené brnění, ve kterém je schopný se postavit Wonder Woman. (A vzpomeňte, že podle Kevina Smithe máme ve filmu vidět naprosto nečekaný kostým). V příběhu nechybí ani Flash ani Lex Luthor. Tak uvidíme, jestli nakonec ve filmu najdeme jakoukoliv inspiraci z Rossova komiksu, anebo se opravdu bavíme pouze o zbožném přádní producenta Daniela Altera.

A na závěr jedna úsměvná rada. Pokud by měl Christian Bale cokoliv doporučit Benu Affleckovi, tak hlavně to, aby si nechal udělat takový kostým, ve kterém půjde dobře čůrat. Protože není nic horšího, než když vám musí s malou potřebou někdo pokaždé pomáhat.

Christian Bale o čůrání

 

Zdroje: Daniel Alter, Screen Rant, Collider

Galerie: 5

Batman vs. Superman: Nightwing a Batman v brnění | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Nightwing a Batman v brnění | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Nightwing a Batman v brnění | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Nightwing a Batman v brnění | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Nightwing a Batman v brnění | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest