Constantine 2: Keanu Reeves by se dvojce nebránil

Constantine 2: Keanu Reeves by se dvojce nebránil | Fandíme filmu
A jestli to s pokračováním nevyjde, hrdina by se měl objevit v Justice League Dark a počítá se s ním i do televizního seriálu.

Zcela jistě bych nebyl sám, kdo by mile rád uvítal filmové pokračování komiksového Constantina z roku 2005. Francis Lawrence ve svém režijním debutu předvedl, že má talent a z filmu se vyklubala stylová podívaná s tržbami přes dvěstětřicet milionů dolarů.

V nedávném rozhovoru pro Vanity Fair představitel hlavní role Keanu Reeves uvedl, že si Johna Constantina oblíbil a zahrál by si ho s chutí znovu. Podruhé jsme se s těžkým kuřákem a vymítačem ďábelských přisluhovačů v jedné osobě doposud nepotkali zřejmě proto, že se nenašel dostatečně zajímavý příběh, který by přiměl Lawrence natočit sequel nebo prequel. Klidně bych to Reevesovi přál, aby oblékl znovu černé sako a sem tam utrousil cynickou poznámku, ale pravděpodobně se jedná o zbožné přání.     

Přesto Constantine nezůstane jenom na stránkách komiksů. S postavou má ambiciózní plány Guillermo del Toro, který plánuje převést na plátno temnou týmovku od DC s názvem Justice League Dark. John Constantine zde bude vůdcem party nadpřirozených hrdinů. Jeho parťáky budou: The Swamp Thing, humanoidní tvor a rostlinná bytost dohromady, zdržující se v močálech a bažinách. Madame Xanade je nesmrtelná mystička, jejíž historie je spojena s legendárním králem Artušem. Deadman je duch zavražděného Bostona Branda, který po své smrti zasévá strach do srdcí zlých smrtelníků a přináší spravedlnost těm, kteří si jí zaslouží. Posledním na seznamu je kouzelnice Zatanna. Ve filmu se ale možná ještě objeví další hrdinové. Jedním takovým by měl být démon Etrigan, jedna z del Torových oblíbených postav, která i přes své násilné tendence stojí na straně dobra. Del Toro už před nějakou dobou dopsal několikastránkový nástřel a pevně doufá, že se Warnerům zalíbí natolik, že dají projektu zelenou.

Constantine by se měl ale usadit také na televizních obrazovkách. K tomu mu mají dopomoci scenáristé David S. Goyer (Batman začíná, Muž z oceli) a Daniel Cerone (Mentalista). 

Zdroje: Shock Till You Drop, Vanity Fair, Collider 1 a 2, THR 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest