47 Róninů: Monstrum a šermíř Keanu Reeves

47 Róninů: Monstrum a šermíř Keanu Reeves | Fandíme filmu
Jsou tu další dva klipy z chystaného fantasy eposu a v jednom z nich si to Keanu Reeves rozdá s okatou potvorou z obrázku.

Den se se dnem sešel a jsou tu další dva klipy z filmu 47 Róninů. První z nich představuje osudovou lásku Kaie (Keanu Reeves) a Miky (Kô Shibasaki), zjevně půjde o jeden z klíčových motivů, který bude hrdinu pohánět k překonání všech protivenství. Druhý klip sází na akci i když digitální zvířena oslnit nedokáže, Keanu Reeves je s mečem v ruce pořád stejný frajer, jako za časů Matrixu, co říkáte?

Potom co zrádný vojvoda zabije pána čtyřiceti sedmi samurajů a vyžene je ze země, přísahají roninové (ronin = samuraj, který ztratil pána) pomstu. Aby znovu získali svou čest, musí rozprášený oddíl vyhledat pomoc Kaie (Keanu Reeves), míšence, kterého sami kdysi vypudili, aby je provedl napříč nebezpečným světem plným mýtických příšer, čarodějnictví a  neuvěřitelných hrůz. Ze zotročeného vyhnance se stane smrtící zbraň a hrdina, díky kterému nevelká skupina povstalců vstoupí do dějin.

Dále hrají Tadanobu Asano (Bitevní loď, Ichi: The Killer, Thor), Cary-Hiroyuki Tagawa (Mortal Kombat, Pearl Harbor), Hiroyuki Sanada (The Wolverine, Sunshine, Lost, Poslední samuraj), Rinko Kikuchi (Bratři Bloomovi, Norské dřevo, Pacific Rim) nebo Togo Igawa (Poslední samuraj, Gejša, Speed Racer). Scénář napsali Hossein Amini (Drive, Two Faces of January) a Chris Morgan (Rychle a zběsile 3-6), režie se ujal nováček Carl Rinsch. Datum české premiéry je stanoveno na 2.1. 2014, datum slovenské premiéry se opět přesunulo už na 26.12. 2013.

47 Róninů: Dva nové klipy

 



Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest