47 Róninů: První klip nevěstí nic dobrého

47 Róninů: První klip nevěstí nic dobrého | Fandíme filmu
Jestli trailery na fantasy novinku s Keanu Reevesem působily zmateně, v prvním klipu film vypadá vyloženě divně. AKTUALIZOVÁNO o druhý klip.

AKTUALIZACE: Přidáváme druhý klip, ve kterém se poprvé setkáváme s Kuranosuke Ôishi (Hirojuku Sanada) a s hlavním hrdinou Kaiem (Keanu Reeves), kterého Kuranosuke přišel hledat, jako jedinou naději svých lidí proti zrádnému vojvodovi. S velkou pravděpodobností se jedná o Reevesovu vůbec první scénu v celém filmu a je třeba uznat, že se jedná o podstatně výraznější moment, než v případě kouzelnických kejklí s pavoučkem. 

Původní text: Epická fantasy 47 Ronin jako by se diváky neustále snažila odradit. Trailery na nás bez ladu a skladu chrlí změť roztodivných digitálních obrázků a pod vahou digitálních orgií se má prohýbat potenciálně patetický příběh o pomstě a hledání ztracené cti. Dnešní klip filmu obrázek příliš nevylepšil. Obvykle na klipy nadáváme, že nám prozrazují to nejlepší z filmu, v případě 47 Ronin jsme se dočkali jen bizarního mementu, ve kterém čarodějnice Rinko Kikuči slibuje záporákovi v podání Tadanobu Asana všechno co si bude přát, aby mu následně vycucla veškeré negativní emoce z těla do podoby fialového pavoučka. Slovy klasika: No tak určitě...

Potom co zrádný vojvoda zabije pána čtyřiceti sedmi samurajů a vyžene je ze země, přísahají roninové (ronin = samuraj, který ztratil pána) pomstu. Aby znovu získali svou čest, musí rozprášený oddíl vyhledat pomoc Kaie (Keanu Reeves), míšence, kterého sami kdysi vypudili, aby je provedl napříč nebezpečným světem plným mýtických příšer, čarodějnictví a  neuvěřitelných hrůz. Ze zotročeného vyhnance se stane smrtící zbraň a hrdina, díky kterému nevelká skupina povstalců vstoupí do dějin.

Dále hrají Tadanobu Asano (Bitevní loď, Ichi: The Killer, Thor), Cary-Hiroyuki Tagawa (Mortal Kombat, Pearl Harbor), Hiroyuki Sanada (The Wolverine, Sunshine, Lost, Poslední samuraj), Rinko Kikuči (Bratři Bloomovi, Norské dřevo, Pacific Rim) nebo Togo Igawa (Poslední samuraj, Gejša, Speed Racer). Scénář napsali Hossein Amini (Drive, Two Faces of January) a Chris Morgan (Rychle a zběsile 3-6), režie se ujal nováček Carl Rinsch. Datum české premiéry je stanoveno na 2.1. 2014, datum slovenské premiéry se opět přesunulo už na 26.12. 2013.

47 Róninů: První klip

47 Róninů: Druhý klip

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest