Seal Team 666: The Rock to nandá démonům

Seal Team 666: The Rock to nandá démonům | Fandíme filmu
The Rock bude bojovat proti zlým silám z pekla s kvérem v ruce. Čeká nás kříženec G.I. Joe a Constantina?

Chodící hora svalů Dwayne „The Rock“ Johnson se jen tak nikoho a ničeho nezalekne. Respekt z něj jde na kilometry daleko a brzy to i zjistí démoni a zbytek sebranky z pekla. The Rock se totiž upsal projektu Seal Team 666, jehož knižní předlohu napsal Weston Ochse. Příběh se zaměřuje na americkou elitní jednotku Navy SEALs, která nebojuje proti lidským nepřátelům, ale dává přes hubu démonům a dalším nadpřirozeným zlům, které touží zničit náš svět. A to jednotka nemůže dopustit. Scénář momentálně kutí ten samý člověk, co napsal i  Rockova Herkula - Evan Spiliotopoulos.

Zde je krátký popis z knihy: Kadet Jack Walker se stane členem útvaru SEAL. Po přidělení začne Walker postupně odhalovat pravou podstatu jednotky a než se naděje, rázem se ocitá ve společnosti nadpřirozených bytostí a jevů. SEAL Team 666 má za úkol bojovat s démony, vraždícími kulty a nejtemnějším zlem ve starobylé formě. Hrozba se netýká jen Spojených států, v sázce je celý svět a Walker stojí ve středu tohoto nadpřirozeného konfliktu.

Nezní to zrovna kdovíjak originálně, ale solidní zábava, kde The Rock odstřeluje hlavy a končetiny zlým stvořením s nějakou velkou bouchačkou, by se z toho mohla zrodit. Teď ještě najít nějakého dobrého režiséra a doufat, že to dopadne lépe než Doom.

Zdroje: THRTwitter The Rocka, Slash Film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest