Postapokalyptický Zorro Reborn v parádním traileru

Postapokalyptický Zorro Reborn v parádním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Dlouho chystaný Zorro z budoucnosti se předvedl v testovacím traileru, ve kterém se filmaři snaží přesvědčit studio, že jejich nápad funguje.

O Zorrovi z budoucnosti jsme poprvé psali v únoru loňského roku, kdy měl hlavní roli zaujmout Gael Garcia Bernel, ale jinak byl projekt bez režiséra a jasné budoucnosti. Vzhledem ke zvláštnímu mixu klasické westernové story s postapokalyptickým světem by se tenkrát asi nikdo nedivil, kdyby projekt zmizel v propadlišti dějin. Přesvědčit potřebovalo i studio, pro které byl připravený testovací trailer. Teď se trailer dostal na internet a pevně doufám, že producenty přesvědčil, protože vypadá parádně.

Projektu Zorro Reborn se chopil mexický režisér Ricardo de Montreuil, kterého jsme vám představili už v souvislosti s jeho výtečným krátkým filmem The Raven, který měl společně s Gerardem Butlerem připravit jako celovečerák. Místo toho dostal de Montreuil na starost právě nového Zorra a za 100 tisíc dolarů v Jihoafrické republice natočil s hercem Jasonem Dayem  v hlavní roli atmosferickou upoutávku. Trailer připomíná jakýsi mix mezi Zorrem, Batmanem, Elysiem a videohrou Metal Gear Solid. Asociace se Zorrem je jasná, Batmana připomíná zimmerovská hudba, ale také černá škraboška a obecně motiv maskovaného mstitele. Elysium pravděpodobně cítím proto, že se na traileru podílela společnost Central, která dělala pro Elysium triky. Metal Gear zastupuje vlající bandana a práce s katanou ne nepodobná tomu, co ve známé sérii předvádějí kybernetičtí ninjové.

Zatím se neví, jestli film na základě upoutávky dostal zelenou, jestli se hlavní role nakonec ujme Bernel, ani jestli film bude středně rozpočtová záležitost, s jakou se původně počítalo – před lety byla předpokládaná výše rozpočtu 40 milionů dolarů. Původní scénář Glenna Gerse, Stevieho Longa, Briana McGreevyho a Lee Shipmana aktuální přepsal Justin Marks (Street Fighter: The Legend of Chun-Li).

Film se odehrává v postapokalyptické Kalifornii a Mexiku, kam v budoucnosti spadne meteorit a udělá z obou států poušť. Když se prach usadí, je zjištěno, že je meteorit výtečným zdrojem energie a okamžitě jej uchvátí ziskuchtivá společnost. Do Nového San Diega proudí davy lidí v naději, že najdou práci, ale čeká na ně pouze útisk. Alejandro Fox, potomek legendárního Dona Diega de la Vegy, původního Zorra, obléká masku svého prapředka a stává se hrdinou, který pomůže utlačovanému lidu dosáhnout spravedlnosti. 

Co vy na to? Udělala na vás upoutávka dojem? V galerii najdete krásné artworky.

Zorro Reborn: Testovací trailer

 

Zdroj: Showbizcafe

Galerie: 3

Postapokalyptický Zorro Reborn v parádním traileru | Fandíme filmu Postapokalyptický Zorro Reborn v parádním traileru | Fandíme filmu Postapokalyptický Zorro Reborn v parádním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest