The Raven: Gerarda Butlera chtějí vyhladit roboti

The Raven: Gerarda Butlera chtějí vyhladit roboti | Fandíme filmu
Další povedený sci-fi kraťas se dočká celovečerního zpracování. Tentokrát čekejte směs Terminátora s Akirou.

Gerard Butler v dubnu rozsekal skupinku teroristů v akčňáku Pád Bílého domu. Momentálně tento sympaťák jedná o účasti do sci-fi snímku, v němž by se měl stát štvanou zvěří robotů, kteří ho mají za úkol terminovat. Projekt The Raven vychází ze stejnojmenného krátkometrážního filmu, jenž natočil před třemi lety za pět tisíc dolarů Ricardo de Montreuil. A někoho jeho vize zaujala natolik, že měla už tehdy vzniknout celovečerní verze. Režie byla ponechána de Montreuilovi.

Příběh se odehrává ve futuristickém prostředí města Los Angeles. V centru dění je člověk Chris Black alias The Raven, jenž disponuje zvláštními schopnostmi, díky kterým by mohl zničit současně nastolený režim. Kdosi v pozadí si je ale vědom, že tenhle člověk je nebezpečnou hrozbou a proto musí být zlikvidován. Na lidský cíl jsou nasazeny jednotky policejních robotů, kteří ho neúnavně pronásledují na každém kroku a nezastaví se před ničím, dokud bude The Raven stále dýchat.

Záplatka zní zajímavě a pokud Butler na roli kývne a de Montreuil zachová ducha, jako v kraťasu, mohla by nás čekat hodně napínavá podívaná. Konspirační sci-fi thriller z budoucnosti vzniká v partnerské spolupráci studií Universal a Gold Circle. O scénář se postaral neznámý Michael Gilio. Na závěr přidáváme i zmiňovaný filmeček, abyste si mohli udělat jasnější představu. Nechali byste si líbit scifko, kde by musel drsňák Butler unikat před naprogramovanými roboty?

The Raven: Krátký film

 

Zdroje: THR, Geek Tyrant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest