47 Róninů: 2 nové trailery, 2 nové plakáty

47 Róninů: 2 nové trailery, 2 nové plakáty | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nejnovější upoutávka poodhaluje příběh očekávaného fantasy eposu s Keanu Reevesem.

Dosavadní trailery na 47 Ronin byly víc než cokoliv jiného slepencem stylizovaných obrázků. Na někoho dojem udělaly, na jiné ne. Aktuální upoutávka se konečně pokouší do záběrů vnést nějaký řád a vysvětlit divákům, co na ně vlastně v kině čeká. Už dlouho víme, že nás čeká fantasy variace na klasický japonský příběh o 47 samurajích, kteří se rozhodnou pomstít smrt svého pána. Ve filmu si roninové vezmou na pomoc Keanu Reevese, míšence, který byl v dětství prodán do otroctví, a teď by měl statečné bojovníky vést od vítězství k vítězství. A protože příběh o pomstě a boji malé družiny proti početní přesile by zjevně sám o sobě nestačil, odehrává se děj v alternativní realitě, kde v Japonsku na každém kroku zakopnete o nějakou krvelačnou příšeru nebo podrážděnou čarodějnici. Oproti prvnímu traileru střihači i trikaři hodně zapracovali, nicméně osobně pořád film vnímám jako přeplácané omalovánky, kde se na hrdiny bez nějakého ladu a skladu pohrnou tu lepší a tu horší digitální triky. Ale doufám, že se mýlím. V playlistu najdete ještě jeden starší mezinárodní trailer, v galerii na vás čekají dva nové plakáty.

Potom co zrádný vojvoda zabije pána čtyřiceti sedmi samurajů a vyžene je ze země, přísahají roninové (ronin = samuraj, který ztratil pána) pomstu. Aby znovu získali svou čest, musí rozprášený oddíl vyhledat pomoc Kaie (Keanu Reeves), míšence, kterého sami kdysi vypudili, aby je provedl napříč nebezpečným světem plným mýtických příšer, čarodějnictví a  neuvěřitelných hrůz. Ze zotročeného vyhnance se stane smrtící zbraň a hrdina, díky kterému nevelká skupina povstalců vstoupí do dějin.

Dále hrají Tadanobu Asano (Bitevní loď, Ichi: The Killer, Thor), Cary-Hiroyuki Tagawa (Mortal Kombat, Pearl Harbor), Hiroyuki Sanada (The Wolverine, Sunshine, Lost, Poslední samuraj), Rinko Kikuči (Bratři Bloomovi, Norské dřevo, Pacific Rim) nebo Togo Igawa (Poslední samuraj, Gejša, Speed Racer). Scénář napsali Hossein Amini (Drive, Two Faces of January) a Chris Morgan (Rychle a zběsile 3-6), režie se ujal nováček Carl Rinsch. Datum české premiéry je stanoveno na 2.1. 2014, datum slovenské premiéry se opět přesunulo už na 26.12. 2013.

47 Ronin - 2 Trailery

 

Zdroje plakátů: Collider, IMP Awards

Galerie: 2

47 Róninů: 2 nové trailery, 2 nové plakáty | Fandíme filmu 47 Róninů: 2 nové trailery, 2 nové plakáty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest