Star Wars Epizoda VII bez Lukea Skywalkera?

Star Wars Epizoda VII bez Lukea Skywalkera? | Fandíme filmu
Lucasfilm
Dlouhou dobu se mluvilo o tom, že se do Hvězdných válek vrátí hrdinové původní trilogie. Samuel L. Jackson teď do našich předpokladů vnesl pochyby.

Samuel L. Jackson, alias Mace Windu z prequelové trilogie se v Late Night Show Davida Lettermana rozpovídal o nových Star Wars. Že se ve filmu neobjeví ani on ani Ewan McGregor, to nikoho nepřekvapuje. Daleko podivnější je, že podle Jacksonových slov Mark Hamill nikdy nemluvil s režisérem, scenáristou a producentem J.J. Abramsem. Hamill hrál v původní trilogii Lukea Skywalkera a dlouho dobu se předpokládalo, že by se trio původních hrdinů (Luke, Leia, Han Solo) v nových filmech mělo objevit. Co se děje?

Samuel L. Jackson pravděpodobně nemá důvod si vymýšlet, s Hamillem o Star Wars při natáčení Vaughnova The Secret Service určitě mluvili. Tajil snad Hamill něco před Jacksonem? Spoléhá Abrams na staré dohody, které s Hamillem uzavřelo studio ještě v době, než se projektu chopil sám a jednoduše zatím na setkání s hercem neměl čas? Nebo s Lukem Skywallkerem opravdu nepočítá? Natáčení by mělo začít už příští rok na jaře, takže na odpověď nebudeme čekat dlouho.

Samuel L. Jackson u Davida Lettermana

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest