Home: Sheldon Cooper jako animovaný mimozemšťan

Home: Sheldon Cooper jako animovaný mimozemšťan | Fandíme filmu
Dreamworks připravil už před lety mimozemšťanský animák Monstra vs. Vetřelci, teď nám představí další přátelské Marťany.

Studio Dreamworks chystá na příští rok několik animáků. Jedním z nich je i zatím nepříliš známý Home. Ve snímku, který by měl do kin přijít 26.11. 2014, budou svými hlasy mimo jiné účinkovat Jim Parsons (Big Bang Theory), Rihanna, Steve Martin a Jennifer Lopez. Režii má na starosti Tim Johnson, který není žádným nováčkem a ve svém portfoliu má animáky Mravenec Z nebo Za plotem. Scénář k filmu napsali Tom J. Astle a Matt Ember (oba Get Smart) na motivy knihy The True Meaning of Smekday od Adama Rexe. O produkci se postarají Chris Jenkins (Surf's Up) a Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2).

Přátelská mimozemská rasa jménem Boov, vedená Kapitánem Smekem (Steve Martin), se při útěku před svým nepřítelem uchýlí na planetu Zemi a v dobrém přesvědčení začne přemisťovat všechny pozemšťany. Když však mladý mimozemšťan Oh omylem upozorní nepřítele na svojí pozici, je nucen dát se na útěk, při kterém se spolčí s důvtipnou dívkou-pozemšťankou, jménem Tip (Rihanna), která se vyhýbá přesídlení. Matku Tip namluví Jennifer Lopez.

Od Monstra vs. Vetřelci už uběhlo několik let a ačkoli Planeta 51 i Escape from planet Earth byly koukatelnými kousky, chtělo by to opět něco trochu důvtipného. O Parsonse v roli optimistického mimozemšťana bych se nebál, avšak jak uvěřitelně bude působit Rihanna jako dospívající dívka, je velkým otazníkem. Těšíte se na film nebo už vás animáky s mimozemskou tématikou nelákají?

Zdroje: Dreamworks, The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest