Escape from Planet Earth - animák od autorů Karcoolky

Escape from Planet Earth - animák od autorů Karcoolky | Fandíme filmu
Scenáristé Karcoolky připravili další ztřeštěné dobrodružství. Pusťte si trailer.

Escape From Planet Earth je animovaná novinky z producentské dílny méně známe Rainmaker Entertainment a distribuovaná bratry Weinsteinovými. Režie byla svěřena nováčkovi Calu Brunkerovi, který má za sebou pouze TV animák Ninjamaica, nicméně scénář napsali zkušení Cory Edwards a Tony Leech, kteří mají za sebou například oba dva díly Karcoolky.

Film se částečně odehrává na planetě Baab, kterou obývá modrá mimozemšťanská populace, a hlavně na naší planetě Zemi. Hlavními hrdiny jsou Scorch Supernova, arogantní národní hrdina a mistr na nebezpečné záchrany všeho druhu, a jeho pravidly věčně se řídící a tichý bratr Gary, který je šéfem kontrolní stanice BASA. Právě ta jednoho dne zachytí SOS signál z naší nebezpečné domoviny. Scorch, jakožto správný hrdina se i přes varování svého bratra vydává na další ze svých záchranných misí, tentokrát na naši planetu. Tam však padne do pasti, když ho zajmou lidé a uvězní v oblasti 51. Na jeho záchranu se tak vydá kdo jiný než Gary, který musí osvobodit nejen svého bratra, ale i svou milovanou ženu Kiru a nakonec i svou domovskou planetu Baab.

Trailer hýří barvami a svojí animací hodně připomíná nedávné hity jako Monstra vs. Vetřelci nebo Já, padouch. Neubránil jsem se však dojmu, že půjde o další rutinní záležitost, kterou si užijí především ti nejmenší. Ohranné vtípky a jednoduché gagy jsou hlavními zbraněmi traileru, a tak laťka, vysoce nastavená například aktuálním Raubířem Ralfem, zřejmě nebude překonána.

V hlavních rolích se nám představí Brendan Fraser jako Scorch a Rob Corddry jako Gary. Dále pak Sarrah Jessica Parker, která namluvila Kiru. Ve vedlejších rolích figurují jména jako Jessica Alba a dále zkušení seriálový herci Jane Lynch (Glee), James Gandolfinni (Rodina Sopránů) a Craig Robinson (Kancl). Datum premiéry je stanoven na svatého Valentýna, tedy 14. Února 2013.

Escape from Planet Earth: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest