Saw 8: Jste připraveni na další hru?

Saw 8: Jste připraveni na další hru? | Fandíme filmu
Studio Lionsgate povolá Skládačkového vraha na filmové plátno už poosmé. Je to dobře nebo už bylo těch pokračování příliš?

Poslední díl Saw se do kin podíval před třemi lety, navíc si tenkrát mohli diváci poprvé užít všechny ty brutální nechutnosti pěkně v „třidéčkovém“ formátu. Sérii téměř před deseti lety odstartoval asijský hororový šikula James Wan a na svém kontě má doposud sedm dílů proměnlivých kvalit. Přesto si však své diváky našla. Fanoušci si vychutnávali šokující utrpení provinilých obětí plnými doušky a teď to vypadá, že si je budou vychutnávat i v budoucnu. Studio Lionsgate, které za hororovou značkou stojí totiž touží po tom, aby nechvalně proslulý Jigsaw rozehrál další hru.

Vývoj Saw 8 se zatím nepohybuje vpřed nikterak rychlým tempem, protože Lionsgate si údajně hodlá dát na dalším příběhu dost záležet. Chvíli studio uvažovalo, že vyplodí jeden z dalších zbytečných remaků nebo se bude jednat alespoň o restart. Nakonec by snad nemělo dojít k ani jedné variantě a „poslání“ po Jigsawovi a Marku Hoffmanovi převezme někdo další. Co vy na to, vážení čtenáři, nechali byste si líbit další uříznuté končetiny, potoky krve a jiné ohyzdnosti od Skládačkového vraha?    

Zdroj: Blood Disgusting

Jigsaw

25.10.2017 | USA, Kanada
Krimi, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest