Hobit 2: Povedený fan-made trailer

Hobit 2: Povedený fan-made trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Konečně také první pořádné obrázky Medděda a nový TV spot.

Propagační materiály na Šmakovu dračí poušť se začínají pomalu kupit, a tak mají šikovní fanoušci k dispozici dostatek stopáže k tomu, aby si mohli stříhat vlastní trailery. Jeden z vydařenějších kousků přinášíme v dnešní novince, kde můžete vidět kombinaci obou trailerů, do kterých je poměrně zdatně prostříháván Gandalfův sestup do Dol Gulduru, známý z Jacksonova jarního preview. Upoutávka tak působí ze všech dosavadních zdaleka nejtemnějším dojmem. V playlistu vedle fan traileru najedete také třetí TV Spot.

Tím ale pro dnešek nekončíme. Z Šmakovy dračí pouště jsme už viděli drtivou většinu postav, včetně samotného draka. Kdo se ale doposud před diváky skrýval, je Medděd (Mikael Persbrandt). Samotář z chatky u Temného hvozdu se dokáže měnit v medvěda a je tak vysoký vzrůstem, že mu Bilbo může snadno projít mezi nohama. Medděd Thorinově výpravě doporučí schůdnější cestu přes Temný hvozd a důležitou roli sehraje i v samém závěru příběhu, a tak není úplně zřejmé, proč takhle výraznou postavu kampaň zatím tají. Oficiálně se objevil zatím pouze plakát s velkým černým medvědem a zuřící bestii jsme mohli zahlédnout i v trailerech. V lidské podobě se Medděd objevil až později, na obrázku z chystaného kalendáře a na špionské fotce, která unikla z natáčení. Co na chlupáče říkáte?

Hobit: Šmakova dračí poušť - Fan trailer a 3. TV spot

 

Zdroj obrázků: TORn

Galerie: 3

Hobit 2: Povedený fan-made trailer | Fandíme filmu Hobit 2: Povedený fan-made trailer | Fandíme filmu Hobit 2: Povedený fan-made trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest