Enemy: Jake Gyllenhaal v napínavé dvojroli

Enemy: Jake Gyllenhaal v napínavé dvojroli | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jen co Jake Gyllenhaal dotočil s režisérem Villeneuvem očekávané Zmizení, pustili se spolu do dalšího thrilleru.

Pokud netrpělivě čekáte na premiéru filmu Prisoners s Hughem Jackmanen a Jakem Gyllenhaalem v hlavních rolích, pod taktovkou režiséra Denise Villeneuvea, můžete si čekání zkrátit informací o dalším Villeneuveově filmu. V hlavní roli se opět objeví Gyllenhaal, a protože Jakea nejspíš nikdy není dost, zahraje si rovnou dvojroli. Snímek má názven Enemy a vychází z předlohy O Homem Duplicado od držitele Nobelovy ceny Josého Saramaga. Podobně jako Prisoners se Enemy představil na letošním filmovém festivalu v Torontu a zatím sklízí chválu – na Rotten Tomatoes v tuhle chvíli snímek drží stoprocentní hodnocení (i když zatím jen z osmi recenzí).

Deprimovaný a poněkud paranoidní učitel dějepisu Adam Bell tak trochu ztratil zájem o život a užírá se ve své monotónní rutině. Aby mu kolega trochu zvedl náladu, doporučí mu jeden film. Není na něm zajímavého vůbec nic, až na fakt, že se v něm objeví člověk, který vypadá úplně stejně, jako on sám před pěti lety. Jelikož nedokáže vyhnat z hlavy, co viděl, rozhodne se svého dvojníka vyhledat. Ten je jeho naprostým opakem a jejich životy se začínají proplétat. Napínavé drama tak může začít.

Film ještě nemá stanové datum premiéry. V galerii najdete plakát a první fotky. Obrázek o filmu si můžete udělat z teaseru:

Enemy: Trailer

 

Zdroje fotek: Digital Spy, The Film Stage

Galerie: 3

Enemy: Jake Gyllenhaal v napínavé dvojroli | Fandíme filmu Enemy: Jake Gyllenhaal v napínavé dvojroli | Fandíme filmu Enemy: Jake Gyllenhaal v napínavé dvojroli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest