Everest: Christiana Balea nahradí jiní herci

Everest: Christiana Balea nahradí jiní herci | Fandíme filmu
Místo jedné hvězdy chce Baltasar Kormákur vsadit na rozmanitý casting. Koho si vyhlédl do klíčových rolí? A kdy se začne konečně točit?

Nejvyšší pozemský bod nad hladinou moře – hora Mt. Everest, vždycky přitahovala ambice řady dobrodruhů. Historie téměř 9 kilometrového kolosu je plná slavných, inspirujících, ale i tragických příběhů. Jeden z nich se stal předmětem zájmů islandského filmaře Baltasara Kormákura. Podrobnosti o projektu najdete ve starší novince, avšak připomínáme, že by se mělo jednat o autentický příběh skupiny horolezců, z níž velká část při výstupu na vrchol zahynula ve sněhové vánici.

Od naší poslední zprávy došlo k několika významným změnám. Pokud jste se těšili na původně avizovanou účast Christiana Balea, budete zklamáni. Podle posledních zpráv od filmu odstoupil. Produkční společnost Universal Pictures ovšem nezahálí. Několik na sobě nezávislých zdrojů potvrdilo, že je ve hře obsazení čtveřice Jake Gyllenhaal, Josh Brolin (Milk, Americký Gangster), John Hawkes (Lincoln, Winter´s Bone) a Jason Clarke (Velký Gatsby, Země bez zákona), přičemž právě Clarke by měl převzít Baleovu roli. Původně se mělo začít natáčet už letos v létě. To už se logicky nestihne, vzhledem k tomu, že je celý projekt je stále v předprodukční fázi a smlouvy s herci pořád ještě nejsou podepsané. Podle posledních zpráv by se mělo začít natáčet v říjnu a možná s sebou štáb do italských Dolomitů a dalších lokací vezme IMAX kamery! Otazník zatím stále panuje nad datem premiéry.

Změny se pravděpodobně dočkáme, i pokud jde o název filmu. V současné době totiž existují dva připravované projekty s pracovním názvem Everest. Kolem druhého, který mapuje životopisný příběh George Malloryho (Tom Hardy) zatím však panuje podezřelé ticho po pěšině.

Zdroje: Deadline, THR, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest