Ass Backwards: Dvě zoufalky hledají ztracené mládí

Ass Backwards: Dvě zoufalky hledají ztracené mládí | Fandíme filmu
Casey Wilson z Happy Endings si napsala vlastní komedii o stárnoucích mladých ženách, které nevědí v životě kudy kam. Pusťte si trailer.

Před několika dny spatřily světlo světa první informace o nově připravované komedii studia Gravitas Ventures s oficiálním názvem Ass Backwards. O čem tento projekt bude? Hlavní hrdinky jsou nejlepší kamarádky z dětství, které prožily v jednom malém americkém městě. Ovšem jak čas plyne, zavede obě hlavní hrdinky úplně na druhou stranu barikády. Ocitnou se v New York City, kde Chloe pracuje jako striptérka a Kate jako ředitelka ve své vlastní korporaci, jejíž je jediným členem. Jejich dosavadní životy se změní, když dostanou pozvánku na shledání po letech ve svém rodném městě. A tak naše hrdinky vyrazí na takový menší road trip, při kterém se jim stane spousta šílených, vtipných i nepochopitelných situací (včetně seznámení s jejich oblíbenou TV hvězdou).

Kdo si v této neobvyklé komedii zahraje? Chloe ztvární Casey Wilson, která účinkovala ve spoustě filmů jako Válka nevěst, Julie a Julia, ale známá je především jako jedna z hlavních postav seriálu Happy Endings. Kate ztvárnila June Diane Raphael, která má za sebou především menší role (Zodiac, Kopačky). Ve vedlejších rolích se ovšem představí velmi slibná jména jako Jon Cryer (sitcom Dva a půl chlapa, Žhavé výstřely) nebo Vincent D´Onofrio (Olověná vesta, Mizerové, Sinister). Film je svojí tématikou velice blízký americké komedii Romy a Michele z roku 1997 (v hlavních rolích s Lisou Kudrow a Mirou Sorvino) a poprvé jej mohli  diváci vidět na filmovém festivalu v Sundance. Oficiální premiéra je stanovena na 8. listopadu tohoto roku. O režii se postaral nepříliš známý Chris Nelson. Scénář napsaly obě dvě protagonistky hlavních rolí a tak se dá usuzovat, že nás čeká ryze „holčičí“ pohled na třicátnickou deziluzi. Posuďte sami z prvního traileru:

Ass Backwards: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest