Tammy: Melissa McCarthy režíruje

Tammy: Melissa McCarthy režíruje | Fandíme filmu
Z Melissy McCarthy se za poslední rok stala komediální hvězda první velikosti, a tak získala dostatek podpory pro vlastní film.

Warner Bros. před časem oznámili datum premiéry chystaného snímku Tammy. Hlavní hrdinkou této komedie je žena, které se tak trochu hroutí svět. Ve fast foodu, kde pracuje, právě dostala výpověď, a navíc se dozvěděla o nevěře svého manžela. Rozhodne se proto razantně přehodnotit svůj život, a odjíždí se svou excentrickou babičkou na menší road trip. Film produkovaný společností New Line Cinema zaujme slušným hereckým obsazením. Hlavní hrdinku ztvární Melissa McCarthy, známá nejvíce pro roli Sookie St. James v seriálu Gilmore Girls, ze které se stala tak trochu nečekaná filmová komediální hvězda posledních let.

Její matku si střihne Allison Janney, která se objevila například ve filmech American Beauty, Juno, nebo West Wing. Excentrickou babičku, která nezřízeně pije, si nezahraje nikdo menší, než Susan Sarandon. Tuto herečku asi není třeba blížeji představovat, přesto zmiňme alespoň její nejslavnější role - objevila se v hlavních rolích například ve snímcích Thelma and Louise, Dead Man Walking, nebo Rocky Horror Picture Show. Z vedlejších rolí lze zmínit zejména Dana Aykroyda, známého ze série Ghostbusters.

Snímek Tammy napsala a režíruje představitelka hlavní hrdinky, společně se svým manželem Benem Falconem. Pro oba bude Tammy režijní a scenáristickou prvotinou, Falcone má za sebou pouze několik dílů seriálu The Looney Tunes Show. Komedie Tammy je v současné době v postprodukci, datum premiéry v USA je naplánováno na 2. 7. 2014.

Zdroje: Variety, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest