Afternoon Delight: Striptérka to zařídí

Afternoon Delight: Striptérka to zařídí | Fandíme filmu
Ted z How I Met Your Mother zažívá manželskou nudu. Tedy až do chvíle, kdy jeho žena najme jako chůvu syna striptérku. Pusťte si uvolněný trailer.

Příběh komediálního dramatu s názvem Afternoon Delight, se točí kolem Rachel, ženy v domácnosti, která žije se svým úspěšným manželem a dítětem v překrásném moderním domě v bohaté čtvrti. Jakákoliv žena by byla s tímto životem spokojena, tak proč ona není?

Její frustrace pramení především z nedostatečného sexuálního života a z ukončení kariéry kvůli výchově dítěte. Jednoho dne, ve snaze okořenit si svůj nudný život, navštíví s kamarádkami „gentlemanský“ klub, kde se seznámí s teprve devatenáctiletou striptérkou jménem McKenna. V Rachel se cosi zlomí a rozhodne se mladou dívku zachránit. Zaměstná ji tedy jako chůvu a v ten okamžik začíná její život nabírat úplně jiný směr.

Hlavní role ztvárnili Kathryn Hahn (Drzá Jordan), Juno Tample (Temný rytíř povstal), Josh Radnor (Jak jsem poznal vaší matku) a Jane Lynch (Glee). Tento film je prvním velkým projektem režisérky Jill Soloway, která za něj získala cenu pro nejlepšího režiséra na festivalu Sundance. Světová premiéra proběhla 30. Srpna, ale kdy a jestli vůbec se film dostane do našich kin, zatím nevíme.

Afternoon Delight: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest