The To Do List: Sexuální maturita v přímém přenosu

The To Do List: Sexuální maturita v přímém přenosu | Fandíme filmu
Aubrey Plaza odmítá odejít na vysokou jako panna, a tak si začne odškrtávat seznam sexuálních praktik, které musí rychle zakusit. Pusťte si trailer.

Studio CBS, které stojí za mnoha úspěšnými seriály, jako například The Big Bang Theory nebo How I Met Your Mother, nám zřejmě po vzoru HBO chce dokázat, že umí točit i kvalitní filmy. Minulý rok se nás snažilo vystrašit prostřednictvím vydařené Ženy v černém, tentokrát nás chce rozesmát komedií s názvem The To Do List.

The To Do List, ale není žádnou komedií pro děti. Spadá totiž do kategorie R, a to znamená, že se zde sprostými slovy a sexem rozhodně nešetří. Děj se točí okolo hlavní postavy jménem Brandy Klark, která právě úspěšně dostudovala střední školu. Místo radosti však prožívá frustraci z toho, že je stále "sexuálně nezkušená". A právě to se před nástupem na univerzitu rozhodne změnit. Sepíše si tedy seznam plný mnoha různých sexuálních praktik a tím její prázdninové dobrodružství, ve znamení touhy odškrtnout si všechny položky ze seznamu, může začít.

V roli Brandy se nám představí Aubrey Plaza, kterou můžete znát například ze seriálu Parks and Recreation nebo ze Scotta Pilgrima. Dle traileru soudím, že se bude jednat o příjemnou jednohubku, u které se zasmějeme, ale Oscary rozhodně čekat nebudeme. Na Rotten Tomatoes má film v tuhle chvíli od zahraničních kritiků nerozhodných 53 procent. Distribuční společnost Forum Film SK na svém webu uvádí, že film 8. 8. uvedla do kin, avšak v programech slovenských kin film jaksi chybí, takže se zdá, že na lokální premiéru si budeme muset ještě počkat.

To Do List: 2 trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest