Way of the Warrior Kid: Mariňák Pratt udělá z padavky „chlapa“

Way of the Warrior Kid: Mariňák Pratt udělá z padavky „chlapa“ | Fandíme filmu
Amazon Prime
Chris Pratt v roli elitního specialisty trénuje synovce ve stylu série Karate Kid.

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Odbor městské zeleně) má k vojákům blízko. Sloužili jeho bratr i další členové rodiny, vojenské role si vyzkoušel ve filmech 30 minut po půlnoci nebo Válka zítřka, případně v seriálu Na seznamu smrti. Teď si zahraje člena Navy SEALs, nicméně nás nečeká válečný thriller, leč inspirativní příběh pro mladší diváky a celou rodinu.

Hrdinou Way of the Warrior Kid je páťák Marc. Ten si nevěří, je šikanovaný, neudělá ani jeden shyb. To se má ale změnit. Jeho strýček Jake byl elitním členem Nvy SEALs. Během jedné z misí je zraněn a nastěhuje se k sestře, aby tam prošel rekonvalescencí. Když vidí, že se jedenáctiletému Marcovi nedaří zapadnout do kolektivu, není v kondici a má špatné známky, má okamžitě jasno o své další misi: Během letních prázdnin chce v Marcovi probudit jeho vnitřního válečníka.

Pratt hraje Jakea, režisérem snímku je McG (Charlieho andílci, Terminátor: Salvation). Oba dva patří mezi producenty. Scénář napsal Will Staples (film Tom Clancy: Bez výčitek, videohra Call of Duty: Modern Warfare 3, seriál Odstřelovač). Snímek vychází z úspěšné knižní předlohy, již napsal Jocko Willink. Ten sám sloužil u Navy SEALs a pro děti začal psát v momentě, kdy se mu v knihkupectví nepodařilo najít nic, co bych s chutí přečetl vlastním potomkům. Jeho hlavním cílem bylo napsat příběh, který malé kluky a holky bude motivovat. Právě schopnost dodat dětským čtenářům kuráž a touhu na sobě makat se líbila i Prattovi a věří tomu, že by se snímek mohl stát takovým Karate Kidem pro novou generaci.

Natáčení začíná už letos v létě, tudíž by film za rok mohl mít premiéru.

Titulní foto je ilustrační, Chris Pratt v seriálu Na seznamu smrti

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest