Karate Kid: Ming-Na Wen ze Star Wars odchází dělat karate

Karate Kid: Ming-Na Wen ze Star Wars odchází dělat karate | Fandíme filmu
Lucasfilm
K Jackiemu Chanovi se připojí i další posily.

Každým dnem musí začít natáčení nového Karate Kid, pokud už se tak dokonce v tichosti nestalo. Každopádně sebou musí produkce hodit, má-li stihnout datum premiéry stanovené na 12. prosince letošního roku.

K natáčení jsou potřeba herci, a tak se postupně rozšiřuje obsazení. Nejnovějším úlovkem je Ming-Na Wen, obsazená v blíže neurčené roli. Rodačka z Macaa se širšímu mezinárodnímu publiku představila namluvením hlavní role v animované Disneyho Legendě o Mulan. Po přelomu letopočtu její hlas zněl ve Final Fantasy: Esenci života. Největší kariéru však udělala v televizi. Dlouhodobě vystupovala v Pohotovosti, dále ve sci-fi Hvězdná brána: Hluboký vesmír, v tajuplném Heuréka – město divů, v marvelovce Agenti S.H.I.E.L.D. a konečně v Hvězdných válkách, konkrétně v Mandalorianovi a Boba Fettovi.

Další do party je Sadie Stanley, jež v Karate Kid ztvární lásku hlavního hrdiny. Znát ji můžete ze seriálů Goldbergovi nebo Cruel Summer. Jako její otec potom vystoupí Joshua Jackson, což je zkušený televizní harcovník. Na přelomu letopočtu to byl pro všechny dospívající Pacey v Dawsonově světě, později přišly seriály Hranice nemožného, Aféra, Když nás vidí, Little Fires Everywhere, Dr. Death nebo Osudová přitažlivost.

Chystaný film navazuje na původní Karate Kid z 80. let minulého století i na reimaginaci z roku 2010. Opět v centru dění bude mladý kluk, který skrze bojová umění bude hledat vnitřní sílu a životní směr. Děj bude zasazený na východní pobřeží Spojených států, kde chlapci pomohou dva mentoři. Jako Daniel LaRusso se vrací Ralph Macchio, jako Mr. Han Jackie Chan. V hlavní roli vystupuje Ben Wang, dále hrají Sadie Stanley, Joshua Jackson a Ming-Na Wen. Režíruje Jonathan Entwistle, scénář napsal Rob Lieber. Datum české premiéry v kinech je stanoveno 12. prosince 2024.

Titulní foto je ilustrační, Ming-Na Wen v seriálu Boba Fett: Zákon podsvětí

Zdroje: Variety, The Hollywood Reporter I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest