Captivated: Únos jednoho z nejbohatších dědiců čeká nové zfilmování

Captivated: Únos jednoho z nejbohatších dědiců čeká nové zfilmování | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Poslední zpracování „proslavila“ kontroverze s Kevinem Spaceym. Nová verze je z pohledu únosců.

Únos Johna Paula Gettyho III. se dočkal už dvou zfilmování. Zpracovával jej seriál Trust a zhruba ve stejné době vyšel také celovečerní film Všechny prachy světa od Ridleyho Scotta. Ten se nechvalně proslavil především kontroverzí spojenou s Kevinem Spaceym. Spacey původně ztvárnil Johna Paula Gettyho, dědečka uneseného „juniora“ a jednoho z nejbohatších lidí 70. let minulého století. Po dokončení natáčení však začaly na Spaceyho vyplouvat obvinění ze sexuálního násilí. Bylo tak rozhodnuto, že všechny jeho scény budou dodatečně přetočeny s Christopherem Plummerem.

Únos nicméně filmaře přitahuje dál a na únos se podívá snímek Captivated. Tentokrát budou události podány z pohledu únosců. Protagonistou je šéf kalábrijské mafie Saro Mammoliti, který se rozhodne unést vnuka extrémně bohatého Jeana Paula Gettyho – Jeana Paula Gettyho III. Tím ohrozí celou svou organizace a při složitých vyjednáváních o výkupném se zamiluje do chlapcovy matky Gail.

Natáčení podnítil Michael Mammoliti, synovec Sara, který dlouho chtěl představit příběh svého strýce a s Všemi prachy světa nebyl vůbec spokojený. Okolnosti únosu a jeho motivace byly v průběhu let mnohokrát rozebírány a Michael si pamatuje, že důležitou roli měla právě strýcova láska k matce uneseného mladíka. Tenhle úhel pohled by rád ve filmu Captivated zachytil.

Michael Mammoliti je jedním z producentů filmu a spoluautor scénáře. Ten s ním napsal Robin Shushan (seriály Luck, Feed the Beast). Režíruje Dito Montiel (Průvodce k rozpoznání tvých svatých, Život je boj, Man Down). Mladého Sara hraje Toby Kebbell (Úsvit Planety opic, Warcraft, Servant), jeho starší podobu potom legendární Al Pacino. Jako Gail se představí Katie Holmes (Dawsonův svět, Batman začíná). Natáčet se má letos v zimě v Itálii.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Všechny prachy světa

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Captivated: Únos jednoho z nejbohatších dědiců čeká nové zfilmování | Fandíme filmu Captivated: Únos jednoho z nejbohatších dědiců čeká nové zfilmování | Fandíme filmu Captivated: Únos jednoho z nejbohatších dědiců čeká nové zfilmování | Fandíme filmu Captivated: Únos jednoho z nejbohatších dědiců čeká nové zfilmování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest