Bláznivá střela: V remaku bude hrát Pamela Anderson

Bláznivá střela: V remaku bude hrát Pamela Anderson | Fandíme filmu
NBC
Liam Neeson našel partnerku pro pronášení naprostých nesmyslů se smrtelně vážnou tváří.

Nedávno studio Paramount oznámilo datum premiéry pro příští Bláznivou střelu (Naked Gun). Čerstvý příspěvek slavné komediální ságy dorazí 15. července 2025. Bude tak chtít, aby se brzy začalo natáčet a s tím jde ruku v ruce casting. Delší dobu je dané, že v hlavní roli vystoupí Liam Neeson, teď se však našla také představitelka jedné z hlavních ženských rolí.

Tou se nestává nikdo jiný, než legendární Pamela Anderson, často označovaná jako sex symbol první poloviny 90. let, ačkoliv sama herečka se během let přeorientovala spíše na propagování vnitřní krásy a přirozený vzhled. Pokud jde o její herecké zkušenosti, většina diváků ji má navždy spojenou se seriálem Pobřežní hlídka, vedle toho nicméně vystupovala také v seriálu V.I.P., v akčním snímku Barb Wire nebo v komediích jako Scary Movie 3, Borat nebo Superhrdina. Většinou ji však vídáme ve vedlejších rolích nebo béčkových filmech. Bláznivá střela tak pro ni může být jednou z největších hereckých příležitostí za řadu let. Zatím nevíme, jakou úlohu by v chystané komedii měla ztvárnit.

V hlavních rolí nové Bláznivé střely (Naked Gun) vystupují Liam Neeson a Pamela Anderson. Režíruje Akiva Schaffer. Scénář spolu s ním napsali Dan Gregor a Doug Mand. Produkuje Seth MacFarlane. Není jednoznačně zřejmé, o čem snímek nakonec bude. Podle starších zvěstí by Neeson měl hrát syna Franka Drebina (Leslie Neeson), původního detektiva nešiky, který se s kamennou tváří dostával do těch nejvtipnějších situací, aby se z nich nějakým zázrakem nakonec pokaždé znovu vymotal. Původní trilogie na přelomu 80. a 90. let byla sérií bláznivých komedií, které parodovaly všemožná klišé z kriminálek, detektivek a dalších policejních příběhů. Novinka bude uvedena do kin 15. července 2025.

Titulní foto je ilustrační: Pamela Anderson v Pobřežní hlídce

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest