Money Plane: Trailer představuje loupež peněz z létajícího kasína

Money Plane: Trailer představuje loupež peněz z létajícího kasína | Fandíme filmu
Quiver Distribution
Zobrazit další 3 obrázky
Když do megalomanského akčňáku o létající nedobytné pevosti investujete zhruba tři koruny a padesát haléřů, tak to prostě bude poznat.

O některých filmech se občas říká, že vzešly z toho, že si algoritmus někde na Netflixu spočítal, že když mají lidi rádi palačinky a šlehačku, tak jim to prostě dáte najednou a budou spokojení. Pokud bychom u potravinové analogie měli zůstat i nadále, tak snímek Money Plane už je dávno za hranicemi jakéhokoliv algoritmu. Tohle je klasický případ toho, když Pejsek s Kočičkou vaří dort.

Lidi mají rádi loupeže. Mají rádi luxusní kasína. Mají rádi mafiány. Mají rádi únikové plány. Mají rádi akci v uzavřených prostorách, ala Smrtonosná past. Mají rádi letadla. Co z toho vyplývá? Jasně, že si máte vymyslet báchorku o létajícím kasínu, ze kterého je třeba mafiánům ukrást miliardy dolarů v kryptoměnách. Jestli to celé může alespoň hypoteticky dávat smysl, to nechám na vás.

Co rozhodně nefunguje, je zpracování snímku, které odhaluje nový trailer. Místy to skoro vypadá, jako by se tvůrci pokoušeli o parodii, jen aby vás vzápětí dokázali zcela jednoznačně utvrdit v přesvědčení, že je to myšlené smrtelně vážně. Ani v jedné poloze to nefunguje. Adam Copeland v hlavní roli podává ultra dřevácký výkon a Thomas Jane a Kelsey Grammer přehrávají seč mohou, ale přes laťku zábavnosti tuhle slátaninu stejně přetlačit nesvedou. Denise Richards je sice výrazná na plakátě, v traileru je ale asi vteřinu, tak kdo ví, zda to v celém filmu nebude dost podobné.

19. července tenhle létající zázrak přistane na VOD.

Galerie: 4

Money Plane: Trailer představuje loupež peněz z létajícího kasína | Fandíme filmu Money Plane: Trailer představuje loupež peněz z létajícího kasína | Fandíme filmu Money Plane: Trailer představuje loupež peněz z létajícího kasína | Fandíme filmu Money Plane: Trailer představuje loupež peněz z létajícího kasína | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest