Trap House: Dave Bautista v nové akci krotí zlodějské výrostky

Trap House: Dave Bautista v nové akci krotí zlodějské výrostky | Fandíme filmu
Amazon Studios
Scenárista Rychle a zběsile připravil souboj DEA, troufalých fracků a drogové mafie.

Dave Bautista aktuálně dostává na budku jako záporák v Duně 2. Napříště bude zase klaďas. Chystá se ztvárnit agenta DEA (americké protidrogové agentury) v akčním snímku Trap House.

Zatím bezejmenný agent DEA pracuje spolu s parťákem v utajení a narazí při tom na tlupu troufalých zlodějů. Zjišťují, že jejich vlastní náctileté děti zneužily utajené informace z jejich práce a využívají je k okrádání nebezpečného drogového kartelu. Začíná divoká hra kočky s myší.

Krom Bautisty (Duna, Strážci Galaxie, Armáda mrtvých) ve filmu vystupují Jack Champion (Avatar: The Way of Water), Sophia Lillis (To, Dungeons & Dragons: Čest zlodějů), Kate del Castillo (La Reina del Sur), Tony Dalton (Volejte Saulovi), Whitney Peak (Gossip Girl), Bobby Cannavale (Irčan, Ant-Man), Inde Navarrette (Superman and Lois, 13 Reasons Why), Zaire Adams (Senior Year) a Blu del Barrio (Star Trek: Discovery).

Režíruje Michael Dowse, s nímž už Bautista natočil Spolujízdu, případně připravil komedii The F Word s Danielem Radcliffem nebo hokejového Ranaře. Scénář napsali Gary Scott Thompson (Rychle a zběsile, 88 minut) a Tom O’Connor (Zabiják & bodyguard, Hra špionů). Mezi výkonnými producenty figuruje sám Bautista, ale třeba také Ridley Scott. Natáčení začíná v těchto dnech.

Foto je ilustrační, David Bautista ve filmu My Spy

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest