Podle Davea Bautisty je Rychle a zběsile póvl, ve kterém by nikdy nehrál

Podle Davea Bautisty je Rychle a zběsile póvl, ve kterém by nikdy nehrál | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Bývalý wrestler a herec z takových klenotů jako Plán útěku 2, Záškodníci nebo Bushwick ohrnuje nos nad největší akční sérií současnosti.

Dave Bautista (Blade Runner 2049, Spectre) se proslavil svojí rolí Draxe v prvních Strážcích Galaxie a od té doby je v Hollywoodu docela žádaným zbožím. Jeho jméno sice není prvoligové divácké lákadlo, ale je to sympaťák, který dobře zvládá akci, komedii i vážnější role. Již za pár dní dorazí do kin akční komedie Spolujízda, ve které hraje hlavní roli. Příští rok se také objeví v nové Duně od Denise Villeneuva a v zombie filmu Army of the Dead od Zacka Snydera. Herec teď na svém Twitteru prozradil, v jakých filmech si rozhodně nezahraje.

Fanoušek na Twitteru navrhnul, že by postavy Dwayna Johnsona a Johna Ceny ze série Rychle a zběsile mohly dostat svůj vlastní spin-off a hlavního padoucha by si měl zahrát právě Dave Bautista. Na to herec reagoval slovy: „Děkuji za návrh,“ a připojil k nim pohrdající emoji. Dále ještě napsal hashtag „idratherdogoodfilms“, který v češtině znamená: „raději budu hrát v dobrých filmech.“

Takové vyjádření řadu fanoušků rozčílilo, nebo přinejmenším pobavilo. Což je pochopitelné, vzhledem, k tomu, že poměrně běžně bere role v brakových béčkách jako je třeba aktuální Plán útěku 3. Na to Bautista překvapivě zareagoval. Sérii Plán útěku prý vzal proto, že dostal možnost zahrát si se Sylvestrem Stallonem a určitým specifickým způsobem jej to posunulo v kariéře. Že natočil špatné filmy v minulosti ještě neznamená, že se do nich chce pouštět i v budoucnosti.

Jak víme už z kauzy režiséra Jamese Gunna, kterého se Bautista zastával proti samotnému Disneymu, herec se svými názor nikdy příliš netajil, tak uvidíme, zda otevřenost bude pro jeho kariéru stejně příbuzná, jako role ve filmech ražení Plánu útěku.

Galerie: 6

Podle Davea Bautisty je Rychle a zběsile póvl, ve kterém by nikdy nehrál | Fandíme filmu Podle Davea Bautisty je Rychle a zběsile póvl, ve kterém by nikdy nehrál | Fandíme filmu Podle Davea Bautisty je Rychle a zběsile póvl, ve kterém by nikdy nehrál | Fandíme filmu Podle Davea Bautisty je Rychle a zběsile póvl, ve kterém by nikdy nehrál | Fandíme filmu Podle Davea Bautisty je Rychle a zběsile póvl, ve kterém by nikdy nehrál | Fandíme filmu Podle Davea Bautisty je Rychle a zběsile póvl, ve kterém by nikdy nehrál | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest