Afterburn: Bautista a Jackson v postapokalypse shánějí Monu Lisu

Afterburn: Bautista a Jackson v postapokalypse shánějí Monu Lisu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Postapokalyptická akční sci-fi nás vezme do seškvařeného světa. Seznamte se.

Už letos v dubnu se začne natáčet snímek Afterburn, který je inspirovaný stejnojmennou komiksovou sérií. Děj se odehrává deset let poté, co erupce na slunci zničila veškerou pozemskou technologii. Protagonistou snímku je bývalý voják Jake, který se živí jako lovec pokladů, jenž pro mocné klienty shání cenné objekty ze starého světa. Při své poslední misi se spojí s bojovnicí za svobodu Dreou, aby společně získali Monu Lisu dřív, než se k ní dostane šílený militantní vůdce.

Hlavní role se chopil Dave Bautista, divákům dobře známý ze Strážců Galaxie, bondovky Spectre, Duny nebo detektivky Na nože: Glass Onion. Bautista zároveň patří mezi producenty. Už teď je obsazený také Samuel L. Jackson, jenž ztvární jednoho z bojovníků za svobodu.

Režíruje J.J. Perry, který dlouho platil za zkušeného režiséra akčních scén (série John Wick, Rychle a zběsile…), avšak jeho celovečerním debutem byla před dvěma lety nepříliš zářná Denní směna. Teď s Bautistou dokončuje The Killer's Game, tak třeba nabité zkušenosti při natáčení Afterburn pomohou. Točit se bude v Evropě, už teď od dubna. Produkuje Neal H. Moritz (Rychle a zběsile) a v nejbližší době nás čeká oznámení dalších rolí. Autorem komiksové předlohy je Scott Chitwood. Projekt vzniká od roku 2018 a na scénáři během let pracovali Nimród Antal, Bill Collage, Christian Gudegast, Matt Johnson a Tommy Wirkola, ale kdo z nich nakonec bude nebo nebude reálně uvedený v titulcích, to se teprve dozvíme.

Titulní foto je ilustrační, Dave Bautista ve filmu Armáda mrtvých

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Afterburn: Bautista a Jackson v postapokalypse shánějí Monu Lisu | Fandíme filmu Afterburn: Bautista a Jackson v postapokalypse shánějí Monu Lisu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest