Jolt: Hrdinka poháněná agresí a elektrošoky ve zběsilé upoutávce

Jolt: Hrdinka poháněná agresí a elektrošoky ve zběsilé upoutávce | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit další 3 obrázky
První trailer představuje nový akční snímek s Kate Beckinsale v hlavní roli.

Nedávno jsme vám představili novou akční komedii Jolt („Šok“), v níž má hrdinka kvůli vzácné poruše nutkání vraždit. Pomáhají jí jen speciální elektrošoky. Když jí zabijí muže snů, utrhne se ze řetězu a vydává se na cestu pomsty.

Při prvním představení snímku nebylo tak docela zřejmé, jak vlastně bude akční novinka působit, ale po zveřejnění traileru už máme daleko víc jasno. Snímek klade důraz na zběsilé tempo, nenechavou energii a zábavný nadhled. Na první dobrou Jolt může připomínat Zastav a nepřežiješ s Jasonem Stathamem. Krom rozjetosti ve prospěch novinky hovoří také extrémně charismatická Kate Beckinsale v hlavní roli, s níž zjevně bude radost nejdřív všechny padouchy kreativně poslat do řiti, než jim tu řiť nakope.

Co filmu podráží nohy, je rozpočet. Jolt na první pohled vypadá levně. Záběry jsou často celkem mdlé, kulisy omšelé. Mám pocit, že exteriér velkoměstské ulice je taková ta klasická kulisa, kterou používají prakticky všechny americké sitcomy, když chtějí točit scénu někde v New Yorku před domem. A v akčních scénách sebou kamera dost mrská, aby si diváci tak docela nevšimli nedostatků, které vznikly proto, že na natáčení akce nebylo dost času. V součtu tedy nejspíš uvidíme, zda se Kate Beckinsale podaří nedostatky přebít nebo jí zlomí vaz.

Kate Beckinsale v akční komedii Jolt hraje Lindy, pohlednou a veselou ženu, která přesto stále nemůže najít pevný vztah. Má totiž palčivý problém. Trpí celoživotní neurologickou poruchou, která v ní vzbuzuje vztek a touhu vraždit. Tu dokáže potlačit jen speciální zařízení s elektrodami. Když se jí konečně podaří seznámit s mužem, jemuž se dokáže otevřít a zamilovat se do něj, tak hned následující den jej najde zavražděného. Lindy se se zlomeným srdcem a plná vzteku vydává na cestu za pomstou, při níž hodlá vrahy vypátrat. Zároveň ji pronásleduje policie, která ji považuje za hlavního podezřelého. Snímek natočila Tanya Wexler, napsal Scott Wascha. V dalších rolích hrají Bobby Cannavale, Jai Courtney, Laverne Cox, David Bradley, Ori Pfeffer, Susan Sarandon a Stanley Tucci. Snímek uvede 23. července Amazon.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 4

Jolt: Hrdinka poháněná agresí a elektrošoky ve zběsilé upoutávce | Fandíme filmu Jolt: Hrdinka poháněná agresí a elektrošoky ve zběsilé upoutávce | Fandíme filmu Jolt: Hrdinka poháněná agresí a elektrošoky ve zběsilé upoutávce | Fandíme filmu Jolt: Hrdinka poháněná agresí a elektrošoky ve zběsilé upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest