Cizinci: Kapitola 1 – Trailer představuje vpád násilníků

Cizinci: Kapitola 1 – Trailer představuje vpád násilníků | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Do našich kin míří thriller, v němž maskovaní zvrhlíci zaútočí na nevinnou dvojici. Ukázky jsou plné napětí.

Loni na podzim jsme vám představili snímek The Strangers: Chapter 1. Nový thriller vychází ze staršího mrazivého hitu Oni, do českých kin nicméně novinka nakonec půjde pod přesnějším překladovým názvem - Cizinci: Kapitola 1. Film uvidíme v kinosálech 16. května.

Abyste si udělali obrázek toho, co nás čeká, pusťte si dvě upoutávky, které přikládáme v článku. Jedno video je klasický trailer, v němž je představený celý snímek. Pár se vydává na cestu napříč Spojenými státy a v jedné zapadlé vesničce v Oregonu na dvojici čekají rozporuplné pocity. Na jednu stranu je tu krásná příroda a klídek, na druhou stranu se všichni místní na Mayu s Ryanem tváří extrémně divně. Když se dvojice začne v pronajaté chatě večer pomalu chystat na kutě, začnou ji z ničeho nic terorizovat maskovaní útočníci. Proč? Jak jeden z nich říká: Zkrátka protože se v lesní vísce zastavili.

Upoutávka je správně mrazivá, hezky natočená, herci jsou přesvědčiví a repliky nejsou přitroublé. Přesně tohle od nervy drásajícího thrilleru chcete: Minimalismus, s důrazem na dobře odvedenou práci. Druhé zveřejněné video je jedna konkrétní scéna, v níž si Maya propíchne ruku velkým hřebíkem, zatímco se snaží být zcela potichu a nepoutat na sebe pozornost útočníků. Napětí by se dalo krájet. Třeba tím velkým kuchyňským nožem, který drží útočnice v masce…

Anotace českého distributora: Film sleduje mladý pár, který cestuje napříč zemí, aby spolu začal nový život. Cestou se jim porouchá auto a jsou nuceni strávit noc v odlehlé chatce v lese, kde se stávají kořistí tajemné skupiny maskovaných cizinců. Režisér Renny Harlin představuje novou hororovou trilogii, která vychází ze snímku Oni (2008), inspirovaného skutečným příběhem. Hlavní hrdinka se stane obětí bez jakékoliv zjevné příčiny, nejspíš proto, že byla ve špatný čas na špatném místě. Jak se s tím vypořádá a kdo jsou ti maskovaní cizinci a jaká je jejich motivace, to nám postupně odhalí tato napínavá hororová série.

V hlavních rolích vystupují Madelaine Petsch, Froy Gutierrez, Rachel Shenton, Gabriel Basso a Ema Horvath. Datum české premiéry je stanoveno 16. května.

Podklady a foto: Lionsgate, Donart Film

Galerie: 6

Cizinci: Kapitola 1 – Trailer představuje vpád násilníků | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Trailer představuje vpád násilníků | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Trailer představuje vpád násilníků | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Trailer představuje vpád násilníků | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Trailer představuje vpád násilníků | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Trailer představuje vpád násilníků | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest