Oni: První kapitola – Drsný vpád do domácnosti právě začíná

Oni: První kapitola – Drsný vpád do domácnosti právě začíná | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nic netušící dvojici začnou terorizovat maskovaní cizinci. Pusťte si upoutávku, seznamte se s celou trilogií.

Před patnácti lety byl uvedený mrazivý thriller Oni (The Strangers), kde mladý pár začnou terorizovat maskovaní cizinci, kteří se mu vlámou do domu. Recenze nebyly špatné, tržby byly vzhledem k nízkým nákladům výtečné. O deset let později vzniklo pokračování, které už dopadlo výrazně hůře, avšak studio Lionsgate zůstalo i nadále přesvědčené, že se ze značky ještě dá něco vyždímat. Vznikla tak rovnou celá nová trilogie The Strangers.

První snímek se jmenuje zkrátka The Strangers: Chapter 1, tedy Oni: První kapitola. Hrdinkou filmu je Maya, která jede napříč Spojenými státy se svým přítelem Ryanem. Pár má v plánu natrvalo přesídlit na americký severozápad a začít tam znovu. Po cestě se dvojici porouchá auto uprostřed Oregonu a nezbývá jí nic jiného, než strávit noc v odlehlém Airbnb. Když padne noc, začnou Mayu a Ryana terorizovat tři vražední cizinci v maskách.

Tvůrci o filmu tvrdí že to není „remake ani restart“, nicméně níže si můžete pustit první zveřejněnou scénu a ta nápadně připomíná jednu z úvodních scén původního snímku. Ale, nechme se překvapit, kam se celá nová trilogie nakonec vyvine. Má pojednávat o tom, co se přihodí s lidmi, kteří se stanou obětí podobného násilí. Nové snímky také mají odhalit, kdo jsou zabijáci a odkud se vlastně vzali.

Celá trilogie se točila naráz loni v Bratislavě a bude uvedena někdy během příštího roku. O režii se postaral veterán Renny Harlin (Smrtonosná past 2, Cliffhanger, Noční můra v Elm Street 4). V hlavních rolích vystupují Madelaine Petsch, Froy Gutierrez, Rachel Shenton, Gabriel Basso a Ema Horvath.

Podklady a foto: LionsgateThr

Galerie: 7

Oni: První kapitola – Drsný vpád do domácnosti právě začíná | Fandíme filmu Oni: První kapitola – Drsný vpád do domácnosti právě začíná | Fandíme filmu Oni: První kapitola – Drsný vpád do domácnosti právě začíná | Fandíme filmu Oni: První kapitola – Drsný vpád do domácnosti právě začíná | Fandíme filmu Oni: První kapitola – Drsný vpád do domácnosti právě začíná | Fandíme filmu Oni: První kapitola – Drsný vpád do domácnosti právě začíná | Fandíme filmu Oni: První kapitola – Drsný vpád do domácnosti právě začíná | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest