Rychle a zběsile: Ludacris nevěří, že série skončí

Rychle a zběsile: Ludacris nevěří, že série skončí | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
S automobilovými honičkami na věčné časy.

Když režisér a producent Vin Diesel mluvil v únoru naposledy o sérii Rychle a zběsile, hovořil o chystaném 11. dílu jako o jako o závěrečné části celé ságy. A o konci ságy se hovoří už delší dobu. Jenže opravdu tomu tak bude? Ludacris (představitel Teje) to vidí maličko jinak.

V rozhovoru pro People uvedl, že si není tak docela jistý tím, že by „jedenáctka“ byla opravdu poslední. Připomíná, že spousta sérií skončí, jen aby se po čase zase vrátily. Konec může být pouze začátkem něčeho nového. A ačkoliv v Hollywoodu nikdy nic není stoprocentní, Ludacris je přesvědčený, že to bude platit i pro Rychle a zběsile.

Herec má samozřejmě naprostou pravdu. Filmová studia známé značky milují a každá se dříve či později vrací s dalšími filmy. Star Wars, Indiana Jones, Jurský park… ať se podíváte kam chcete, jakmile je nějaká látka úspěšná, někdo ji zkusí znovu vyždímat. Helen Mirren za volantem dokazuje, že stárnutí herců není problém. Nebo je možné obsazení prostřídat, v tomhle případě je nakonec stejně nejdůležitější to, jestli v kinech dostaneme dostatečně rychlá a zběsilá autíčka.

Vždycky záleží jen na tom, aby ekonomická rovnice dávala smysl. U Rychle a zběsile postupně klesají tržby, zatímco rozpočty se navyšují. Růst nákladů je do značné míry daný tím, že se zvětšuje obsazení a počet producentů, kteří film od filmu chtějí víc a víc peněz. A nepomáhá ani chaotický styl výroby, kdy se spousta věcí řeší nebo dokonce mění na poslední chvíli. Pokud se překážky podaří odstranit, tak se určitě může značka znovu vrátit. Buď s odstupem může pokračovat hlavní sága, nebo může přijít nějaký spin-off (o nichž se často mluví), popřípadě remake. Že bychom se po „jedenáctce“ už dalšího Rychle a zběsile nedočkali, tomu věří málokdo.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího Rychle a zběsile

Zdroj: People

Galerie: 3

Rychle a zběsile: Ludacris nevěří, že série skončí | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Ludacris nevěří, že série skončí | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Ludacris nevěří, že série skončí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest