The Sims: Po Barbie Margot Robbie dohlédne na zfilmování slavné videohry

The Sims: Po Barbie Margot Robbie dohlédne na zfilmování slavné videohry | Fandíme filmu
Electronic Arts
Zobrazit další 1 obrázek
Po panence se filmové podoby dočká hra na skutečný život. Stavění domečků může začít.

Margot Robbie není jen herečka, ale také producentka, která dokáže pomoct projektům do výroby. Její společnost LuckyChap Entertainment už pomohla na svět Já, Tonye, Birds of Prey, Nadějné mladé ženě, Saltburn a řadě dalších projektů. Zdaleka největším úspěchem je pro společnost samozřejmě megahit Barbie.

Teď LuckyChap podpoří nový projekt, který na první pohled může působit obdobně. Chystá se zfilmování videoherní série The Sims. Podobně jako Barbie nemají The Sims výraznou dějovou linku, prokreslené postavy nebo promyšlenou mytologii. Jde o budovatelskou a sociální videohru, v níž hráči řídí více či méně běžné životy svých postaviček, stavějí jim domy, seznamují je, posílají do práce apod. Podobně jako u Barbie tedy „uživatel“ dostává do rukou jednotlivé „prvky“ a je pouze na něm (na ní) a jeho fantazii, jak s hračkou (virtuální hračkou) naloží.

Filmaři tedy mohou s předlohou dělat prakticky co chtějí, jen musejí chystaný snímek vizuálně propojit s předlohou a zachytit něco z jejího ducha, ideálně asi samotný koncept hraní si (v tomhle případě možná zasahování do životů postaviček). Něco podobného už tu bylo v případě Lego filmu, pak tedy Barbie. Pokusí se o tom Minecraft film a teď The Sims film.

Snímek chystá režisérka Kate Herron, jež připravila řadu epizod pro Sexuální výchovu a Lokiho. U něj je spoluzodpovědná za to jak seriál vypadal, takže tvorba fikčních světů jí rozhodně není cizí. Scénář spolu s Kate píše Briony Redman, jež dosud psala pouze krátkometrážní filmy. Na snímku se podílí společnost Electronic Arts, která je zodpovědná za herní předlohu. Krom Margot Robbie produkuje také Roy Lee, jenž má zkušenosti s již zmiňovanými Lego filmy.

Titulní foto je ilustrační, ž herní předlohy

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

The Sims: Po Barbie Margot Robbie dohlédne na zfilmování slavné videohry | Fandíme filmu The Sims: Po Barbie Margot Robbie dohlédne na zfilmování slavné videohry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest