Další Super Mario film ohlásil datum premiéry

Další Super Mario film ohlásil datum premiéry | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Buď nás čekají Super Mario Bros. ve filmu 2, nebo si na nás Nintendo nachystalo překvápko…

Animák Super Mario Bros. ve filmu byl nejen druhým komerčně nejúspěšnějším filmem loňského roku, ale také historicky sedmnáctým nejvýdělečnějším snímkem vůbec. Dává tedy smysl, aby zúčastněné společnosti chtěli co nejdřív uvést pokračování. To se teď blíží…i neblíží.

Shigeru Miyamoto, autor Maria a jeden z nejvyšších ředitelů videoherní společnosti Nintendo, na Twitteru firmy oznámil, že je v přípravě nový film. Ten označil jako „Nový animovaný snímek vycházející ze světa Super Maria“. To teoreticky může být jednoduše pokračování Super Mario Bros. ve filmu, ale stejně tak nějaký spin-off nebo prostě nový animák vycházející z nějaké další hry z Mariovy kolekce. Nabízí se tak například film s opičákem Donkey Kongem v hlavní roli, s dinosaurem Yoshim, antihrdinou Wariem nebo třeba na motivy závodní série Mario Kart. A milovníci videoher z Mariova světa by jistě dokázali vyjmenovat celou řadu dalších herních námětů, na kterých by se dal postavit celovečerní film.

Ačkoliv zatím nevíme o tom, jaký přesně se film chystá, už teď je dáno, že do kin bude uvedený 3. dubna 2026. Hollywoodský zpravodaj Deadline doplňuje, že chystaný film zrežírují Aaron Horvath a Michael Jelenic a scénář píše Matthew Fogel. Tedy stejný tým, co připravil loňské Super Mario Bros. ve filmu. Tak že by přeci jen šlo o prachobyčejnou „dvojku“? Premiéra se pomalu ale jistě blíží, tak se jistě brzy dozvíme blíž.

Foto je ilustrační, první Super Mario Bros. ve filmu

Zdroje: Nintendo, Deadline

Galerie: 4

Další Super Mario film ohlásil datum premiéry | Fandíme filmu Další Super Mario film ohlásil datum premiéry | Fandíme filmu Další Super Mario film ohlásil datum premiéry | Fandíme filmu Další Super Mario film ohlásil datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest