Thief: Zloděj se připlíží z videoher do filmu

Thief: Zloděj se připlíží z videoher do filmu | Fandíme filmu
Square Enix
Zloděj Garrett si prožije dobrodužství v celovečerní filmové adaptaci.

Že filmy podle počítačových her to mají těžké všichni moc dobře víme. Stačí se ohlédnout a můžeme narazit na nového Hitmana, který to zkusil loni v kinech podruhé a napravení reputace se fakt nekonalo. Velké naděje se vkládají do blížících se adaptací, jimiž letos budou Warcraft: První střet nebo Assassin’s Creed.

Ve filmu své štěstí zkusí také Thief, jemuž byl videoherní svět nejspíš malý. Videoherní řada zatím obsahuje celkem čtyři díly, přičemž ten poslední zvolil cestu rebootu. Ve hře se vtělíte do kůže mistra zloděje Garretta, který se nepozorovaně pohybuje v temném fantaskním světě, v němž pomocí černé magie vládne krutý tyran. Hlavní hrdina proto musí využít svých lupičských schopností, aby nepřítele porazil a zavládla mezi lidmi opět svoboda. 

Celovečerní snímek budou produkovat pánové Roy Lee (LEGO příběh) a Adrian Askariah, jenž je podepsaný pod oběma díly Hitmana. Scénář napíší Adam Mason a Simon Boyes, dvojice zodpovědná například za thriller Not Safe for Work režiséra Joe Johnstona. Má Garrett s touhle sestavou šanci na dobrý film? Anebo si nabije hubu jako jeho kolegové před ním?

 Přikládáme videoherní trailer na čtvrtý díl.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest